Var medgrunnlegger av FNs klimapanel, men er nå sjokkert over den «klimareligiøse» ekstremismen han ser

Leder for Verdens Meteorologiske Organisasjon (MTO) Petteri Taalas går nå hardt ut mot det han mener er grunnløs skremselsproganda når det gjelder klimaet. Han kaller det «på grensen til religiøs ekstremisme».

Det som er mer enn interessant med MTO er at de var medgrunnleggere av FNs klimapanel, som vel må sies å være den viktigste drivkraften for nettopp kampen mot klimaendringer. Når Taalas derfor sier så klart fra om forskjellen på meteorolgisk forskning og den til dels ekstreme klimaalarmismen som vi nå ser, der MDG i Oslo kanskje er blant de mest ekstreme i Norge, bør kanskje folket lytte? Hvorfor brøles det foran Stortinget? Hvorfor driver mediene slik ensidig og storstilt dollargrønn propaganda?

Taalas er klar på at det mildt sagt er stor forskjell på forskningen og de budskapene som folk som Al Gore og Greta Thunberg kommer med. Vi har i følge ham et klimaproblem, men «ingen slutt på livet» katastrofe er i følge Taalas i emning.

Alle som har fulgt dette «klimaspillet» siden Al Gore for 13 år kom med sin «En Ubehagelig Sannhet» film bør ha sett en ting, og det er at svært lite av skrekkadvarslene har blitt noe av. Verden har fortsatt sine poler og vannstanden har ikke økt i nærheten av så dramatisk som Al Gore og flere etter ham har varslet om. Operahuset i Oslo er jo et meget godt eksempel, der det ble bygget i vannkanten mens Al Gores dommedagsprofetier gikk som verst. Bygget sto ferdig to år etter filmen. Var politikerne som planla bygget dumme, eller trodde de like lite på Gore som det vi nå vel har sett at vi alle skulle gjort?

Peteri Taalas nevner folk som den 29 år gamle tidigere servitøren Alexandria Ocasio-Cortez, hockeykøllegrafens Michael Mann, den 16 år gamle skoleeleven Greta Thunberg og Al Gore når han peker på folk som han mener driver krisemaksimering i mediene og han vanskelig oppfattes annerledes enn at de er direkte ødeleggende for sine medlemmers arbeidet. Hans medlemmer er forskere, som etter beste evne forsøker å presentere virkeligheten og dermed gi myndigheter muligheter til både og endre og gripe inn. Men når det som i Taalas si verden er ærlig forskning gjøres til ekstrem skremselspropaganda uten noen dekning i forskningen det skremmes med går det på integriteten løs for seriøse forskere.

Hva må til for at norske politikere og «klimaekstremister» som deler av MDG og deler av norsk presse skal våkne og se at de tjener Klimamammon, ikke saken de tror de tjener? Vil selv ikke en så tydelig advarsel som hva lederen for for verdens meterorologer, og derfor en av stifterne av FNs klimaorganisasjon IPCC kommer med her kunne vekke folk? Har pengeinteresser og «klimareligiøs ekstremisme» overtatt for vett og forstand?

Kilde: Chief of World Meteorological Organization Castigates Climate Alarmists

Photo by ITU Pictures

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.