Forskere spør: Kan menneskekjøtt redde klimaet?

Under den nylig avholdte messen «Gastro summit – om framtidens mat» på Stockholmsmässan holdt forskeren  Magnus Söderlund seminar om muligheten for å spise menneskekjøtt – for å redde klimaet. Han er ikke alene om å se på muligheten.

Spørsmålet er kanskje om kannibalisme er den logiske konsekvensen av klimalobbyens til dels ekstreme propaganda og retorikk siden det Rio-møtet i 1992 og det påfølgende Agenda 21 vedtaket i regi av FN?

I etterkant har det utviklet seg et narrativ der vi som mennesker må unngå det meste av det som gjør oss til nettopp mennesker. Leser man Agenda 21 er det ikke vanskelig å se bildene som ble tegnet av George Orwell og det som verre er. Spesielt hvor bokstavelig mange to Agenda 21, selv om den egentlig skal ha vært men som argument som rådgivende for på få grep om verden på lokalnivå.

CO2 gassen er ved siden av oksygen forutsetningen for liv på jorden. Naturlige gasser som tarmgasser og pr. definsjon for CO2 luften både dyr og vi puster ut blir gjort til jordas problem, og dermed har livet selv blitt det som truer oss. om vi skal tro argumentasjonen fra klimalobbyen. og dens skremselspropaganda. Med deres utgangspunkt er det vel da bare naturlig å komme til den konklusjon at vi heller kan begynne å spise hverandre?

Men for å overvinne mennesket i oss og gjøre oss verre enn dyr må det nok en gang en storstilt propagandakampanje til. Den er heldigvis ikke begynt for alvor ennå, selv om noen nok vil mene at den såkalte humanismen og store deler av vitenskapens reduksjon av mennesket til å være et dyr på linje med rotter bringer oss et stykke på vei. Men når vi får akademiske artikler som denne og ikke minst denne blir det ikke være noen tvil om at noe har begynt. Selv om sistnevnte er pent «pakket inn» i livstruende situasjoner der folk sulter i hjel om de ikke spiser dem som dør.

Kanskje på tide at vi alle begynner å ta menneverdet tilbake? Hva skal vi med bedre klima om vi har mistet vår menneskelighet?

Oppdatering: I en undersøkelse under messen hvor kannibalforslaget ble presentert viser det seg at hele 8% av de spurte stiller seg positive til forslaget!! Hvor mange klimakeptiske det er var blant disse vites ikke. Er det noen som tror det var mange?

Kilde: Forskaren undersöker möjligheten att äta människokött: ”Finns många tabun” – Efter fem – tv4.se

Photo by The British Library

En kommentar om “Forskere spør: Kan menneskekjøtt redde klimaet?”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.