Vil fremtidens penger bli gull, crypto eller fiat?

Denne videoen bør nok alle som tenker på hvordan de skal sikre sin økonomiske fremtid ta en titt på. Bør man gå for gull, crypto eller fortsette med fiatpenger som nå?

Jeg sier ikke at Jim Rickards meninger er fasit, selv om jeg personlig er rimelig sikker på at vi globalt er i hurtigtogsfart på vei mot gullstandard og et rent realverdisystem. I så fall vil gull og definitivt sølv være den uten sammenligning beste sikringen. I tillegg til investering i mat, noe alt for få tenker på.

Ut over dette anbefaler jeg videoen med den svært erfarne insider-økonomen Rickards. Hva du enn gjør, tenk selv. Bruk din logiske sans. Stol ikke på «forståsegpåere», uansett hvor fine titler de har. Hør hva de har å si, og bruk hodet selv i etterkant. Kun du kan ta ansvar for din egen økonomi.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.