2000 sider med avslørende pedofili-Epstein dokumenter blir offentlige

Innen dager, kanskje en uke eller to ventes 2000 sider hva/hvem dokumenter knyttet til den nå arresterte pedofile milliardæren Jeffrey Epstein å tilflyte offentligheten. Hvilke nåværende eller tidligere statsledere, eller andre folk i den internasjonale eliten kan gå med dragsuget?

Normalt sett bør man ikke spekulere for mye på slike ting, men lite kan sammenlignes med arrestasjonen av jetsetedderkoppen Epstein, spesielt ikke etter at mangemilliardæren fikk avslag på å betale kausjon for å slippes. Noe som også har skjedd folk som har blitt arrestert etter ham.

Mange prominente folk har allerede blitt arrestert i kjølvannet av Epstein og nesten alle som en har mer eller mindre tette bånd til Clinton Global Initiative, hvilket også betyr Clinton-stiftelsen. Forskjellige grader av pedofili ligger i bunnen av tiltalen for dem alle. Hvem blir de neste, når «Pandoras Eske» åpnes i løpet av kort tid? 2000 dokumenter som nå skal slippes offentlig som en del av rettsoppgjøret mellom misbrukte jenter Epstein med flere?

Om pedofilikoblingen til Clinton for alvor etableres, hva vil da skje med norske regjeringer store pengebidrag til Clinton? Penger som kan ha bidradd til alvorlig kriminalitet, kanskje pedofili slik det nå ser ut.

Selv om tidligere statssekretær Tone Skogen hardnakket påstår at Norge ikke har gitt penger til Clinton-stiftelsen er det vanskelig å se hennes avvisning av oppslag i Dagbladet som annet enn ren semantikk. For hva er forskjell på penger til stiftelsen og penger til stiftelsens arbeid? Hvor god kontroll har norske myndigheter på disse pengene? Hva har vi tidligere sett at norske bistandspenger kan gå til?

For å få en viss anelse om de direkte og indirekte pedofilikoblingene til Clinton og deres demokratiske parti, i tillegg til Epstein kan man lese her og her, her, her, og her.

Den siste linken er ekstra interessant, for her slippes noe som nok ikke var ment for offentligheten ut. Den tidligere FBI-advokaten Lisa Page skulle etterforske Hillary Clinton. Men i en vitneforklaring til Kongressen er hun sitert på følgende: Mange av oss innen juss og etterforskning  misliker temaet for etterforskningen vår … vi likefr ikke pedofile, svindlere, spioner og menneskehandlere (NB! Min oversettelse).

Hva mer kan man si?
Kilde: «It’s Going To Be Staggering»: Epstein Associates Prepare For Worst As Massive Document Dump Imminent | Zero Hedge

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.