US insider avslører at pedofiliavsløringen av Jeffrey Epstein kan bli Israels mareritt (Video)

(Oppdatert 15.07) Vi er på vei inn i tid der det kan komme mange ekstremt alvorlige beskyldninger mot Israel, og i manges øyne dermed dessverre jødene. Så urettmessig det enn er. Ting som er så alvorlige at den gamle anti-semittisme beskyldningen vil miste sin kraft. Først ute er beskyldningen om at «hyper-pedofile»Jeffrey Epstein jobbet for Mossad.

Videoen over, med denne beskyldningen er laget av USAs tidligere viseutenriksminister, regjeringsinsider og bestselgende forfatter Steve Pieczenik. Han er selv jøde, men den etterretningserfarne mannen legger ikke fingrene i mellom når det gjelder det han mener er Mossads bruk av noe så åpenbart gjennom råttent som Jeffrey Epstein.

Pieczenik er helt tydelig rasende. Med hans insiderbakgrunn er det også rimelig god grunn til å tro at han vet hva han snakker om når det gjelder Jeffery Epstein og Mossads bruk av ham for å skaffe mest mulig de kan bruke til å drive utpressing av verdens ledere og andre maktmennesker .

En av grunnene til at det kan være noe i dette med Mossad er at Epsteins høyre hånd, og hun som huket inn jentebarna som ble fraktet til Epsteins øy var Ghislaine Maxwell. Faren hennes var skandalombruste mediemogulen Robert Maxwell, som i følge Israels tidligere statsminister Yitzak Shamir har gjort mer for Israel enn noen noen gang kan få vite. Boken «The Assassination of Robert Maxwell» har også mye informasjon.

Men det har vært snakket om Esptein og hans enorme kontaktnett i mange år. Han kom første gang for retten i 2007, og i fokus da en av hans tidligere ansatte allerede i 2004 fremskaffet det som angivelig var Epsteins «Svarte Bok». Boken med liten over alle dem som skal ha besøkt øyne hvor jentebarna var blitt fraktet til for å «underholde» eldre herrer.

President Trump flyttet USAs ambassade til Jerusalem og har støttet Israel på Golanhøydene, pluss mye annet. Han kan knapt kalles en anti-semitt uten at dem som gjør fremstår som idioter. Når han gjennom  arrestasjonen av Epstein og opprullingen av høytstående pedofile verden over samtidig kan komme til å avsløre Israels kanskje mørkeste hemmeligheter får vi håpe at dret oppfattes på best mulig vis. Fordi hva vi snakker om her er Israels egen dypstat, landets «fiende innenfra», akkurat som Trump selv har i USA. Dette er beksvarte krefter som må bekjempes i et hvert land,

State of Globe hadde tidligere i dag, søndag kontakt med Steve Pieczenik om videoen hans. Pieczenik sa det veldig enkelt. «Denne kreften må vi bli kvitt». Vi vet alle hva som vil skje med de fleste former for ubehandlet kreft. Så særlig mye tydeligere enn Pieczeniok sa det kan det vel ikke sies?

Nok en gang, la det være 100% klart, jøder og israelere generelt er ikke mer skyldige for hva «råtne egg» og deres Mossad gjør enn hva amerikanerne er for deres dypstat. Dette handler på ingen måte om det. Men verden kan ikke leve med slike grusomheter som Jeffrey Epstein og hans oppdragsgivere har holdt på med.

Jeg gleder meg til den dagen jeg kan reise til et Israel eller USA uten slike gjennomført onde fiender innenfra!

OPPDATERING 15.07.19: Saken har allerede blitt en stor sak i Israel også. Det viser seg at en av rivalene til statsminister Nethanyahu i det kommende valget, tidligere statsminister Ehud Barak har hatt «tette bånd» til Jeffrey Epstein. Dette bruke naturlig nok av Nethanyahu mot rivalen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.