Dette er Trump-planen som skal redde verdens folk fra mer krig og utbytting

Har du lest om Q? Lurer du på hva den angivelig helt sprø president Trump i USA driver med? Er du urolig for at vi har global storkrig på trappene? Hva er det egentlig som skjer i den tilsynelatende helt uforutsigbare verden rundt oss nå? Se videoen over og få noen interessante svar.

Jeg har ingen problemer med å se at denne drøyt  13 minutter lange filmen har et propagandapreg. Filmen er en ekstremt forenklet og kort gjennomgang av og forklaring på alt som har ledet oss til den m ange vil mene er ustadige og forvirrende verden vi ser nå.

Det er etter mitt syn nesten umulig å ikke se at vi globalt i realiteten er vitne til «Babylons fall» og globalismens endelikt. Hele det den liberale verdensorden faller og det fullstendig gjeldsødelagte pengesystemet med den. Mens folket i vesten har fått leve på en gjeldsbasert illusjon av rikdom har de reelle verdiene havnet på stadig færre hender. I medier kan vi lese og fra mange eksperter får vi høre at verden aldri har vært fredligere enn nå. Sannheten er at minst 20 millioner mennesker har blitt drept i krig der USA har vært involvert, bare siden 1945.

Men så ille det enn er, kanskje enda verre er den økonomiske krigføringen mot verdens befolkning. En krigføring vi ikke merker blant alle våre kredittkort og stadig økende gjeld, til banker som i stor grad er eid av de samme som tjener på krig. De samme som vil fjerne siste rest av økonomisk frihet for befolkningen, kontanter også.

Minner om at samlet privatgjeld i Norge er på vei mot 4000 milliarder kroner. Er dette rikdom og realverdi? Hvem tjener på denne gjelden? Du og jeg?

Filmen er laget med et amerikansk perspektiv. Hvilket knappest er overraskende siden «gærne» Donald Trump er frontfigur for det som nå skjer og USA har stått i spissen for det meste i verden siden den privateiede amerikanske statsbanken Federal Reserve ble opprettet i 1913.

Trump er kun frontfiguren for en global bevegelse av andre ledere, militære og tidligere etterretningsfolk som er sentrale i å stoppe det om i filmen vises som en global mafia som kunne betydd slutten for oss alle. Han er meget utradisjonell og ikke lett å like. Men når han har et mål gir han seg aldri, og derfor ble han valgt av dem som nå sitter bak og beskytter ham, for ikke å snakke om det amerikanske folk.

Filmen er uten motforestillinger, og må sees med det for øye. Men hvilke motforestillinger har de store mediene kommet med til sin egen dekning av det samme historiske hendelsene som vi nå står midt oppe i? Er det for langt å påstå at medienes virkelighetsbeskrivelse er like langt fra virkeligheten som de samme mediene nok mener at denne filmen er? Alle som bruker litt energi på egne og la oss kalle det frittstående undersøkelser vil oppdage store hull i den medievirkeligheten vi stort sett presenteres. Mange av dem vil fylles med det du får se i filmen. En film som kan oppfattes som svært skremmende, men også ekstremt full av håp!

Filmen er, sine svakheter til tross, ekstremt god og MÅ sees av alle!

Samme filmmaker har laget en annen fillm også. Filmen om mediemakten er for så vidt etter mitt syn den dårligste av de to, da den er ren markedsføring, innpakket i sannheten om det svært problematiske eierskapen i de store mediene. Men dette siste mer enn grunn god nok til å se denne snaut 5 minutter lange filmen. Prøv å overse resten.

NB! Har hatt en tidligere versjon av både denne filmen og teksten her på State of Globe. Men nå har så mye skjedd og filmen har blitt så kraftig oppgradet at det blir som en ny sak.

En kommentar om “Dette er Trump-planen som skal redde verdens folk fra mer krig og utbytting”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.