Trumps resetting av det ødelagte globale finansystemet har begynt

I denne videoen (podcasten) får du et helt annet perspektiv på hva Donald Trump driver med, som USAs president. Han avvikler globalistenes bankereide verdensorden, for å gi verdens folk sine land tilbake. Penger skal igjen bli penger, for oss alle.

Alle som kan engelsk bør se videoen og vil deretter kunne forstå hva handelskrigen med Kina egentlig handler om. Da vil de vil blant annet kunne forstå hva det innebærer for USA og verden at USA for første gang har fått en president som ikke er en politiker. Med andre ord en som vi ha resultater, ikke gjenvalg.

Vidoen gir mulighet for  innsikt i hvordan verden fungerer. Ikke minst viser den også, med all mulig tydelighet bakgrunnen for den voldsomme kampen mellom Trump og hans motstandere. For full resett av verdens finanssystem betyr i praksis bankerott for dem som har misbrukt systemet til sin egen fordel. Selv om disse globalt sett ikke er så mange har de til nå hatt mektige posisjoner og derfor i praksis kontrollert det meste. Her har vi etter alt å dømme den viktigste grunnen til uroen vi ser i verden rundt oss nå.

Det globale finansystemet er ødelagt. Verdens nasjoners samlede brutto nasjonalprodukt er på omlag 75 billioner amerikanske dollar, mens den samlede gjelden er vanskelig å finne noen helt nøyaktige og ikke minst troverdige tall på. Men at tallet ligger på rundt 250 billioner amerikanske dollar synes temmelig åpenbart. Pengespillet som har fått pågått så utrilig lenge er snart over, og får Trump det som han vil skal vi få en verden av samarbeidende suverene nasjoner.

Du bør virkelig få med deg denne videoen.

En kommentar om “Trumps resetting av det ødelagte globale finansystemet har begynt”

  1. Ja det er derfor EU lederne ble forbanna på Donald Trump de er redde for at deres makt skal smuldre bort nå inkludert Clinten fondet som vår regjering forsyner med penger uten å skjems, ja våre skattepenger som går rett i lommene på Herr Bil Clitnen og fruen

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.