Globalt 5G initiativ: Les og signer! Vår fremtid kan stå i fare!

Linken på bunnen her leder til et dokument alle bør lese og signere! 5G-testene har begynt. Neste år kommer det nye 5G mobilnettet, verdens best varslede helsekatastrofe. Om bare myndighetene hører etter kan det unngås.

Men regjeringen gjør det motsatte., De har bevilget 150 millioner ekstra i statsbudsjettet for 2019, slik at vi kan få 5G nett tidligere enn nesten noen andre.

De, med IT minister Nikolai Astrup i spissen synes døve for å lyttet til 5G fornuft. Folket må derfor selv ta grep, slik de holder på å gjøre verden over nå.

Dokumentet du linkes til under her samler mye av informasjonen vi behøver. Den bør leses av alle!

Vi må IKKE satse på at norske myndigheter vil oss vel og helt sikkert stopper dette. De forholder seg bare til gamle strålingsstandarder, laget lenge før noe av dagens teknologi eksisterte.

Vi kan jo bare spørre tidligere radaroperatører i marinen hvor mye myndighetenes bryr seg, før det er for sent?

Når alt dette er «sagt» så må det spesifiseres at alt som er skrevet her handler om dagens teknologivalg for å rulle ut 5G telefoni til alle.

Uttrykket 5G viser egentlig bare en telestandard, som sikkert kan løses på flere andre måter også. Men vi må forholde oss til det teknologiske valget som har blitt gjort, ikke teorier som ser gode ut, i teorien.

Takk for at også du leser, men også signerer! Direkte link til signering er her.

Kilde: Internasjonal+Appell+-+Stopp+5G+på+jorda+og+i+verdensrommet.pdf

3 kommentarer om “Globalt 5G initiativ: Les og signer! Vår fremtid kan stå i fare!”

  1. Der er ikke behov for 5G. Det er bare nok et forsøk på forretningsutvikling fra IT/Telecom bransjen. At trådløs kommunikasjonsteknologi skader alt levende liv ser det ikke ut for at de bryr seg om ettersom det ikke viser igjen i regnskapene deres. Dette er ytterst kynisk og totalt uakseptabelt. Det kommer en dag da de må stå til rette for dette. Slik tobakksindustrien delvis har måttet gjøre.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.