5G telefoni er kald krig mellom Kina og USA

Det blir stadig mer åpenbart at det kommende 5G mobilsystemet er en sentral del av våpenkappløpet mellom USA og Kina. Kunnskap er makt, og med 5G vil den som kontrollerer systemet i praksis få ALL makt.

Sannheten er at informasjon, om alt og alle er den nye arenaen for krig i verden. Den virkelige grunnen for digitalisering, hacking, såkalt cyberterror og annet IKT relatert. Man kan lese om blant annet dette i denne e-boken, skrevet av to oberster fra Folkets Frigjøringsarme i Kina. Ubegrenset krigføring er en form for krig som kineserne synes å ha mer interesse for enn de fleste. Uten at vi dermed et øyeblikk skal tro at de er alene om dette.

Sannheten er at tradisjonelle våpen i virkelig store kriger på mange vis vil bli stadig mindre viktig, selv om de ikke vil forsvinne. Til det er det for mye penger i å produsere og selge dem. Atomvåpen er så farlige at de knapt kan brukes, og andre våpen har også blitt så kraftige at de egner seg mer til å skape frykt enn til å brukes. Noe som selvfølgelig forsterkes voldsomt ved at også verdensrommet blir mililtarisert. Spesielt er det laservåpen som vi virkelig skal være oppmerksomme på.

Både av denne grunn, men kanskje enda mer fordi informasjonskrig er så uhyggelig effektivt er dette den arenaen vi kanskje mest bør fokusere på i den tiden vi lever i nå. Jo mindre vi forstår av informasjonskontrollens kraft, jo mer effektiv vil den være. Og jo mer effektiv den er er, jo mindre vil vi forstå.

Om det er noe som er viktig i vår tid så er det at vi, folket forstår hva som skjer rundt oss. Reellt demokrati og frihet har ikke siden 1940-45 vært mer truet enn av dagens digitale utvikling og brutale globaliseringspolitikk. 5G telefoni er en kjerne i dette, siden systemet også skal bli bærer av informasjonsstrømmen som kommer til å bli mye høyere enn selv i dag. 5G blir kort sagt infrastrukturen som vil gjøre totalkontroll av alt og alle mulig.

Hvem som skal ha kontroll over denne infrastrukturen er hva kampen handler om. La oss aldri glemme dette, og holde oss så langt unna denne teknologien som vi bare klarer.

Kilde: The 5G Cold War Heats Up

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.