Vaksiner bidrar til økningen av antallet med autoimmune sykdommer

Dr. Yehuda Shoenfeld har fått kallenavnet «Autoimmunologien Gudfar». For en tid tilbake publiserte han en artikkel i «Pharmacological Research» der han påviste sammenheng mellom vaksiner og autoimmune lidelser.

Artikkelen ble for meg sterkt til ettertanke i en tid hvor vaksinekritikk nærmest blir sett på som en forbrytelse. Sterkt til ettertanke fordi det som så lenge var et vaksinasjonsprogram for barn som vi kunne ha tillit til oppleves å ha utviklet seg til å bli «en vaksine for hver sykdom». Det synes å ha gått inflasjon i antall vaksiner.

La oss ta influensavaksine. En vaksine man kanskje kan påstå at tilliten ble ødelagt for etter svineinfleunsaen i 2009? Da ble det kjørt en voldsom og fryktbasert propagandakampanje, og man kunne få inntrykk av at svineinfluensaen var den neste «svartedauen».

Slik var det jo ikke. Bortsett fra for dem som fikk bivirkninger, som narkolepsi og lammelser.

Da det til slutt kom for en dag at svineinfluensafrykten var igangsatt av forskere fra Verdens Helseorganisasjon, med tidligere bånd til vaksineindustrien er det mye som tyder på at tidenes største skepsis til vaksiner kan ha blitt utløst. Folk ble tvunget av progandaen og de beviste habilitetsproblemene til å sjekke ting selv.

Men hvor er erkjennelsen av sine egne feil hos myndighetene og deres løpegutter og jenter i pressen? Til tross for erstatninger til ofrene for vaksinen har fryktpropagandaen blitt økt til det nesten perverse. Uten at det sies noe om bivirkninger, svekkede, men like fullt levende og derfor smittsomme virus i vaksinene osv. Alt som presenteres synes å væfre frykt, med vaksiner som eneste løsning. Hitlers propagandaminister Goebells hadde vært stolt.

Nå tror du kanskje jeg er i mot all vaksinering? Det er jeg ikke. Både min barn og mine barnebarn er vaksinert.

Men jeg er sterkt i mot fryktspredning og lureri. Jeg forventer og forlanger at vi alle skal kunne ta informerte valg. Og jeg forventer ikke minst av vaksineprodusentene tar økonomisk ansvar for sine produkter! Blir folk syke må produsenten betale. Slik er det så langt jeg kan finne ikke i dag. Staten må betale. Stimulerer dette til tillit?

Vaksineskepsis er et problem skapt av myndigheter og industrien selv. Tillit er noe som fortjenes, ikke noe som er en selvfølge.Tilliten har gjentatte ganger blitt brutt, og i tillegg nekter industrien sitt ansvar for egne produkter. Da har de fått de konsekvensene som kunne forventes.

Vil vi noen gang få dem dem innrømme dette og deretter velge samarbeidets vei med oss alle?

Kilde: Israeli Doctor Points to Vaccines as Contributing to Autoimmune Diseases

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.