Bibel lekker litervis med helbredende olje. Oljen gis bort gratis (Video)

Helbred syke, vekk opp døde, rens spedalske, driv ut onde ånder! For intet har dere fått det, for intet skal dere gi det.

Dette står det i Bibelen, i Matteus 10.8. Et vers som det dessverre kan synes som om mange kristne tjenester ikke har lest.

Men i videoen over her ser du noen som åpenbart har lest dette, både godt og grundig. Et faktum som er med på å gjøre hva videoen viser mer troverdig enn det meste annet jeg har sett. De har angivelig verdens mest potente helbredelsprodukt, men gir det bort gratis.

I byen Dalton i staten Georgia i USA finnes to ektepar som gjennom tre år møttes jevnlig for å be til Gud sammen, slik sikkert utrolig mange i USA gjør. Ikke noe spesielt knyttet til det.

Men en dag i slutten av januar i 2017 skjedde noe spesielt. Den ene kvinnen falt om da hun ble bedt for og kom til seg selv igjen som «et nytt menneske». Hun var selvfølgelig den samme, men noe helt spesielt hadde skjedd inni henne.

Få dager senere oppdaget den ene av mennene noe som så ut som en våt flekk i sin Bibel da han slo opp på Salme 39? Hadde et av oldebarna lekt seg med Bibelen hans?

Svaret er nei.

I dag strømmer det olje ut av Bibelen, i litervis. Og folk forteller om masse helbredelser knyttet til oljen. Etter flere søk på Google finner jeg heller ikke seriøse motforestillinger. Ingen kan seriøst vise at dette er tull!

Man kan bare harselere, men hvilken verdi har dere når alt man har av argumentasjon er at det er umulig å tro på noe som bryter naturlovene?

Det finnes mange flere videoer og folk som skriver om dette på nettet. Nesten alle jeg har funnet er «himmelfalne», uansett hva de selv tror. Du kan finne masse informasjon på ekteparenes nettsted, kanskje også få tilsendt olje? Nettstedet er her.

Oppdatering til kristne 24.03:

Jeg har fått litt og nok fortjent kritikk fra enkelte kristne for å publisere historien om denne oljen uten i tiltrekkelig grad på sette saken i rett sammenheng.

Derfor vil jeg komme med en tydelig advarsel.

Uansett hva den måtte være eller hvem den kommer fra så betyr oljen ingenting om oljen blir fokuset, ikke Han som kom til jorden for å bli menneske, Jesus Kristus. ALT som IKKE skaper fokus på Jesus Kristus og det offer Han ga på Golgata er bibelsk sett meningsløst og har sine røtter helt annet sted. Noe slik er intet jeg ønsker å ta i, kristelig sett. 

Grunnen til at jeg like fullt har valgt å fortelle om denne oljen er at jeg opplever at dem som reiser rundt med denne Bibelen har det rette fokuset. Oljen fremstår som et verktøy i en overdreven «underholdningstid» der nesten alle synes å må ha et tydelig tegn som tvileren Thomas for å kunne tro. Vi lever også i en svært okkult tid, der Bibelens motkrefter bruker ALLE triks og tegn som er mulig for å avlede folk.

Jeg er overbevist om at dette bare vil øke i tiden som kommer.  Fra begge sider av en åndelige kampen. Dette er grunnen til min publisering.

Intet som leder fokuset vekk fra Jesus Kristus kommer fra Bibelens Gud. 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.