Kulturpersonligheter og eksperter skyver lettpåvirkelige barn foran seg i klimakampen

25 kulturpersonligheter og akademikere oppfordret i et opprop i Aftenposten til et klimaopprør. Med dette vil mange mene at de har meldt seg ut av seriøs samfunnsdebatt.

Med dette påstår jeg ikke at deres engasjement ikke er alvorlig og høyst seriøst ment. Men å bruke et opprør fra ekstremt lett påvirkelige barn som et argument for å angripe fundamentet for vårt demokrati, noe de faktisk gjør er etter mitt syn mildt sagt skremmende. Her er jeg for en sjelden gangs skyld helt enig med en Høyre-politiker, Torbjørn Røe Isaksen.

Spesielt skremmende er dette fordi de også har valgt en sak der norsk «konsensustvang» nærmest umuliggjør motargumenter, samtidig som virkemidlene man vil bekjempe klimaproblemene med så til de grader er kun pengedrevet og egnet til å forsterke den globale elitens totale økonomiske makt.

For ikke å snakke om hvilke muligheter de får til å etablere en klode uten suverene nasjonalstater, og derfor med et verdensparlament og en regjering styrt av dem. Tenk den dagen en ny Hitler overtar makten i en slik pr definisjon totalitær konstruksjon? Hvilken sjanse vil verdens folk ha til å stoppe ham da?

For debattens del tenker jeg at vi må bort fra debatten om vi har klimaproblemer eller ikke. Spørsmålet må være hvor mye som er naturlige svingninger og hvor mye som er menneskeskapt?

Det som eventuelt er menneskeskapt, hvordan har det blitt gjort? Klimagasser, bivirkning av testing og bruk av værmanipulasjonsteknologi, eller mer bevisste handlinger? Det siste høres veldig konspiratorisk ut. Men før man «dømmer» utsagnet tenker jeg at man bør ta en titt på dette webstedet. Husk hvor mye makt og penger det ligger i å kontrollere matproduksjon og ikke minst hvilken makt det ligger i krigføring som ikke en gang kan bevises? Hvem kan bevise at de har blitt angrepet med værvåpen? Hvordan kan man egentlig forsvare seg mot dette?

Før man har avklart disse spørsmålene, samt sett på ekstraordinære naturlige svingninger blir hele klimadebatten etter mitt syn bare tull. Spesielt så lenge pengekjøret er så voldsomt som det er rundt rundt klimakampen, og derfor helt ødeleggende for tilliten til den argumentasjonen som brukes. Noe som forsterkes voldsomt når man i tillegg bruker verdens enklest påvirkelige, barn for å kjøre kampen. Slik som den siste tidens skolestreiker har vist.

Hva vet barn om pengemakt og geopolitikk? Hvilket selvstendig ståsted kan de ha i denne kampen, etter å ha blitt «dyttet ørene fulle» av fryktpropaganda, både i mediene og på skolen? De fylles med frykt som igjen blir argument for enda mer frykt. Løgn som skaper frykt er et meget velkjent propagandagrep. Løgn som gjentas ofte nok blir sannhet.

Hvordan kan vi få en sunn klimadebatt, som leder til gode løsninger? Ikke bare masse penger til feil folk?

Kilde: 25 kulturpersonligheter og akademikere: Vi støtter skolestreiken – Aftenposten

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.