Åpent leserbrev fra en patriot

EØS-avtalen, en handelsavtale sier noen. Nødvendig for økonomisk vekst sier andre. Vel jeg sier det er ikke en handelsavtale men et delvis EU-medlemskap.

Tenk på det litt. EØS avtalen, som er en handelsavtale, tar altså for seg å skyte hull i Grunnloven til landene den er i. Bit for bit sniker det seg inn til Norge flere og flere EU reglement, som med hjelp fra politikere står over norske lover og regler. Hvordan kan man da si at det er handelsavtale? En handelsavtale er snakk om en enighet om kjøp og salg av varer, ikke om regler og lover som gir et firma mulighetentil  å sparke 600 arbeidere, for så å erstatte de med billigere arbeidskraft som er blitt importert fra EU og EØS land.

Det er heller ikke det eneste som har kommet via EØS avtalen. Vi har også mistet Finanstilsynet og nesten all kontroll over vår egen energiproduksjon, bruk og import.

Vi ser på hvordan EØS avtalen gjør vår egen grunnlov til latter. med hjelp av politikere som i ettertid får seg høyt lønnet arbeid i internasjonale organisasjoner med sterke bånd til EU og USA. Hvordan kan man stole på partiene som sier at de slåss for det norske folket når man ser at de fyller lommene sine med alt de kan, mens de fattige, uføre, eldre og barn blir utnyttet av velferdsprofitører eller direkte kutt fra politikere?

Det man kan gjøre i en slik situasjon er å se hva partiene sier at de skal, se på hva de stemmer på, hvordan de stemmer. Vi det norske folk må ta en mye større interesse i hva partiene faktisk gjør, ellers kommer Norge til å bli en EU-Stat.

SP, RØDT, SV og Kystpartiet har den siste tiden faktisk hatt gode forslag for å redusere EU’s kontroll over Norge. De sier de skal gjøre noe og gjør det. At de blir stoppet av dem som selger landet er ikke deres feil, men vår. Uten vår støtte, hvordan skal de slåss for landet vårt?

Som SV og SP’s forslag for å redusere hvordan ELA fungerer i landet, etter at partiene AP, FrP og Høyre fikk det til å komme hit via EØS avtalen, ELA står for (European Labor Authority), EU’s svar på LO og andre fagorganisasjoner. Denne ELA’en kan gi en bedrift med kontorer i EU kontrollerte land muligheten til å ignorere norske arbeidslover og tariffavtaler ved å importere arbeidskraften fra EU og EØS land. Dette gjør at vår egen arbeidskraft, med lik utdannelse blir ignorert eller sparket til fordel for den billigere arbeidskraften. Dette er hvordan ELA fungerer her og nå.

SV og SP sitt forslag var at norske lover og fagorganisasjoner står over ELA. Noe som ville resultere i at en bedrift eller firma ikke kan importere EU og EØS arbeidere uten å lønne dem etter norske standarder. Det igjen sørger for at våre egne blir brukt først fordi arbeidsgivere ikke vil spare på å bruke utenlandsk arbeidskraft, men samtidig vil det gjøre det enklere å importere arbeidskraft om det ikke er noen med riktig utdannelse i vårt land. AP stemte imot forslaget 2 ganger…. så ikke bare stemte de for ELA, men også imot moderasjonsforslaget 2 ganger.

Hvordan EU og våre egne politikere i partiene AP, FrP, Venstre, KRF og Høyre spiller på lag for å tvinge Norge til å bli medlem av EU, uten selvstyre er sjokkerende. Bare se på hvordan Rødt, SP og SV har vokst den siste tiden, på AP’s sin bekostning, fordi menneskene som jobber vil ha sine rettigheter beskyttet. Men dette har ikke AP gjort.

Da de sa at de var imot meldeplikt til EU, tenkte jeg politisk valuta. De prøver å merke seg igjen som noen som er imot EU, men for EØS. Men forskjellen mellom de 2 har alt blitt ekstremt liten.

De prøver å vinne tilbake stemmene som de har tapt i dragsuget av åpent å støtte FrP og Høyre i denne regjeringstiden. De som stemmer AP vil ha noen som slåss for arbeiderene, ikke et junior Høyre. Ikke det at jeg greier å se forskjell på disse partiene lenger. Hvor AP slutter og Høyre begynner er nesten umulig å skille. Fordi vi kommer tilbake til det jeg sier om å «Se på hva de sier, hva de gjør og hva de stemmer».

Har AP fått tilbake vettet sitt? Vil de slåss for folket igjen? Jeg tror virkelig ikke det. Det jeg tror de holder på med er manipulasjon av folket. Fordi de brukte partipisken på å overføre Finanstilsynet til Brussel. De kjempet med tenner og klør for å få igjennom ACER. Og så har vi den tingen som skremmer meg nesten mest …. ELA.

Hvordan en organisasjon med så sterke bånd til et annet land kan kreve at deres fagorganiasjoner skal stå over våre egne arbeidslover og fagorganisasjoner sier en ting til meg, vårt land er under politisk angrep. Så ser jeg på hvem som fikk dette til å skje… de borgerlige med AP som støttespiller. Det sørger for at nesten hele den borgerlige siden og AP ikke kan stoles på lenger.

Selv om AP sier nei til meldeplikten har de hjulpet til med salget av Norge på en enorm skala. Siden regjeringen faktisk har flertallsregjering er sjansene store for at meldeplikt til EU går igjennom. Meldeplikt til EU vil sørge for at kommuner må bøye hode til EU, ikke til Norge. Og det er i slike tilfeller at jeg synes at kongefamilien skulle hatt mer makt. Vi er faktisk under angrep. Det er kanskje ikke med kuler og krutt, men angrep er det likevel. Grunnloven vår er nesten drept, flagget vårt er snart blått med gule stjerner på, og våre barn og barnebarns fremtid som norske er i fare.

Om vi skal redde landet vårt må vi få de patriotiske partiene som Rødt, SP, SV og Kystpartiet på banen. Med sterke og friske nye medlemmer som ser faren EU og EØS utgjør. De må komme på banen for å rydde opp, sørge for at salget av Norge stoppes. Vi må få regler og lover som sørger for at dette aldri kan skje igjen, og kjøpe tilbake landet bit for bit. For jeg….. jeg elsker Norge, og vil ikke at min datter og stesønn skal vokse opp i EU.

Bekymret Patriot
Kim Endri Dokmo

En kommentar om “Åpent leserbrev fra en patriot”

  1. Rødt er ikke et patriotisk parti. Rødt arbeider for den internasjonale kommunismens seier, og det samme kan sies om SV!

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.