Lønner det seg økonomisk for farmaindustrien å helbrede sykdom? (Video)

Videoen over her er mer enn interessant i betydningen at den viser at HPV sykdommen, som det nå vaksineres mot både vidt og bredt kan helbredes på en enkel måte. Hvorfor behøves den etter manges mening mildt sagt risikable HPV vaksinen da?

Videoen viser hvor usannsynlig det er å bli helbredet farmasøytisk vei. Det er rett og slett for lite penger i det. Derfor er det i følge videoen også svært usannsynlig at den nye HPV kuren fra Mexico noen gang vil få lov til å nå markedet. Det er rett og slett alt for mye penger å tjene på å vaksinere folk i stedet. Og der det er mye penger å tjene betyr kanskje ikke muligheten for til dels alvorlige bivirkninger av den samme vaksinen særlig mye? Da kan jo industrien få solgt produkter for å løse dette problemet også!

Best for farmasøytisk industris forretningmodell er det at vi alle må leve et langt liv «neddopet» daglig av piller og vaksiner som industrien tjener penger på. Døde pasienter er det heller ingen fortjeneste på, så la det være helt klart, de ønsker at vi skal leve.  Men fullstendig avhengig av deres produkter må vi være.

Jeg lurer på hva norske helsemyndigheter tenker om dette?

En kommentar om “Lønner det seg økonomisk for farmaindustrien å helbrede sykdom? (Video)”

  1. De er lite interessert tror jeg. Pga av bivirkninger og ingen forbedring sluttet jeg, etter noen års bruk, å ta hjertemedisiner – min ejection fraction var kun 20%. Jeg fant fram selv til noen naturprodukter og begynt å ta dem istedenfor. I fjor var min ejection fraction gått opp til 35/40%. Kardiologen som utført EKGen var ikke interessert i en så stor forbedring i det hele tatt -zero respons!!!

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.