Kampen mot Trump og EUs pengetrykking leder Europa mot stupet

Om det er slutten på amerikanske Federal Reserves støtte til Europas økonomi som nå synes å kunne sende EU ut for det økonomiske stupet vites ikke. Støtten som begynte med Marshall hjelpen og igjen toppet seg i årene etter krisen i 2008.

Men man kan kanskje gjøre seg sine tanker, både om hvorfor Europas banker behøvde så stor amerikansk støtte hva EU egentlig er siden USA har måttet trå slik til? Spesielt viktige kan disse spørsmålene være nå etter som ting synes å ha eskalert så raskt etter at Trump ble president og satt det økonomiske kneet i ryggen på Europa?

Videoen her er vel verd den tiden det tar å se den.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.