Tysk storavis: Er det tysk dominerte EU en lineær utvidelse av nazismen?

En av de normalt sett viktigste støttespillere for europeisk orden, avisen Frankfurter Allgemeine har åpnet døren for det nærmest utenkelige. De siterer tyske høyrepartiet AfD, som spør om et tysk dominert EU har blitt en linær utvidelse av den tyske nasjonalsosialismen, og kjent som nazismen.

At slike spørsmål i det hele tatt slipper til i pressen i en land som Tyskland må vel sies å være mildt sagt overraskende og uhyre spennende? Spesielt når det skjer i en av Europa-intelligensiaens s tyngste mediestøttespillere, Frankfurter Allgemeine.

Blir det for dramatisk å spekulere i om selvransakelsen stikker vesentlig dypere i de gule vesters Europa nå enn noen av EUs mange håndlangere i det norske Stortinget har kunnet fantasere om? Er EU, slik vi kjenner det på vei mot en styrt avvikling, mens norske håndlangere på Stortinget fortsetter å gi oss bort til noen de ikke en gang vet hvem vil bli?

Det er i en kronikk av innenriksredaktør Jasper von Altenbockum vi kan lese denne etter mitt syn mildt sagt oppsiktvekkende mulige beskrivelsen av EU. Det skal bli et ekstremt spennende valg av EU-Parlament i slutten av mai? Vil parlamentet bli fylt med «gule vester» og følgesvenner til han som fikk i gang Brexit, Nigel Farage?

Vi må vente og se, men det er virkelig interessante tider!

Kilde: Suddenly Europe Is An Open Question – «A Nazi EU?» | Zero Hedge

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.