Paven har signert pakt med toppleder for sunni-muslimene

Jeg hadde egentlig bestemt meg for ikke å skrive om såkalte bibelske endetidstegn. Slike ting har blitt så grovt misbrukt gjennom historien. Men når paven foran sentrale deler av både kristenhetens, hinduismens og jødedommens ledere undertegner en pakt med sunni-Islams fremste imam måtte jeg bare skrive.

Det er en bevegelse som i offisielt antall kanskje ikke er så stort. Bevegelsen kaller seg «Krislam», og forsøker å blande islam og kristendom i et angivelig forsøk på å skape fred.

Selv om de fleste som stiller seg bak dette utvilsomt tror slik religionsblanding vil skape fred, bør det være åpenbart at man i så fall fullstendig glemmer hva en religion, i betydningen trossystem er. For tror man på noe kan man pr. definisjon ikke tro at alt annet er like korrekt. Man både må og skal respektere at andre tror på noe annet, men man har en fullstendig meningløs tro som er skreddersydd for å bli misbrukt og manipulert av andre om man tror at alt er like riktig.

Hva som er pavens mening med å inngå en pakt med sunni-muslimene kan vi bare spekulere på. Men en ting er helt klart. Paven kan ikke ha lest sin Bibel, eller så har han en annen Bibel enn oss andre. «Du skal ikke ha andre guder enn Meg.» (2.Mos 20,3). Dette er det første budet, og gjennomgangstone i hele den kristne Bibelen.

Mange mener at muslimenes Allah og Israels Gud er den samme gud. Derfor kan paven etter deres mening ha rett. Men Allah, var opprinnelig en av 360 guder i Mekka. Den kristne Bibelens Gud, Han som skapte Himmel og jord er en helt annen, i Bibelen. Allah har også tre «døtre». Bibelens Gud har en sønn, som kom til jorden som menneske.

La det være helt klart at denne artikkelen ikke handler om hvilken verdi islam eller kristendom har. Om hvilken religion som er best? Det kan kun den enkelte troende selv avgjøre når det gjelder hans/hennes egen tro.

Artikkelen handler kun om hvor farlig og fullstendig ubibelsk synkretisme, eller religionsblanding som de fleste av oss vil kalle det er. Farlig i betydningen at man fjerner troens fundament og bygger et menneskapt maktsystem som vil rydde veien for en verdenshersker som vil kalle seg gud.

Hverken muslimer, jøder eller kristne vil ønske det.

Her er noen vers fra Bibelen for å vise hvor alvorlig og totalt ubibelsk det er hva paven nå gjør:

«Og hva samklang er det mellom Kristus og Belial? Eller hva samfunn har en troende med en vantro? Og hva enighet er det mellom Guds tempel og avguder? Vi er jo den levende Guds tempel, som Gud har sagt: Jeg vil bo hos dem og ferdes iblant dem, jeg vil være deres Gud og de skal være mitt folk» (2 Kor 6,15-16)

«Hvem er løgneren om ikke den som nekter at Jesus er Kristus? Han er Antikrist, han som nekter Faderen og Sønnen». (1 Joh 2,22)

«Jeg er veien og sannheten og livet. Ingen kommer til Faderen uten ved meg» (Joh 14,6)

Hva tenker State of Globes kristne lesere om dette? Og er du ikke-troende, eller har en annen religion? Jeg vil sette pris på kommentar fra deg også.

Kilde: Snyder: ‘One World Religion’ Looms As Pope & Islam’s Top Imam Sign Historic Covenant | Zero Hedge

En kommentar om “Paven har signert pakt med toppleder for sunni-muslimene”

  1. Paven latterliggjør seg selv. En tro må ha et fast og sikkert fundament. Islam og kristendom har så lite til felles at forening er umulig. Paven har sviktet sin oppgave for å ivareta kristendommen og vil bli sett ned på i mange generasjoner. Paven bør avsettes med grunn i forræderi mot den kristne kirke. Han tillater seg handlinger som er i strid med hele Bibelens ånd og kraft. — partiet Folkets Rettigheter

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.