Trump får Washingtons «sump» til å «grave sin egen grav» i Venezuela

Det er den smarteste politiske manøvreren jeg har sett på lenge, en «setup-jobb» som slår alle setup-jobber – et skittent tricks fra en mester. Og det spiller seg ut så alle kan se det. Dette skriver Justin Raimondo hos Antiwar.com.

Raimondos analyse er en av de mest interessante jeg har sett på lang tid, og det han skriver stemmer godt overens med tilgjengelig informasjon ellers. Trump har verdens dyktigste krigere på laget sitt, og er brutal rå i business selv. Sammen med seg har han svært krigserfarne generaler. Her er det ikke politisk valgte skrivebordsteoretikere. Selv om ekstremt erfarne folk som US Marines generalene James Mattis og John Kelly ikke lenger står åpent i front er man etter mitt syn svært naiv om man tror at slike folk har gitt opp. All historie viser at US Marines aldri gir opp.
Og disse to er blant Amerikas mest krigsherdede og erfarne generaler.

Det var nok et oppgjør som skjedde mellom Trump og hans generaler. For da Mattis måtte gå forsvant også hans spesialtrenede US Marines vakter. Men de kom etter hvert tilbake og nå ser det ut til at alt mildt er som før. Venezuela strategien som Raimondo skriver om mer enn antyder det samme. Trump har sine beste folk rundt seg igjen.

Kilde: US ‘Regime Change’ in Venezuela: Fake, Fake, Fake! – Antiwar.com Original

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.