FNs Agenda 2030 plan for nedbygging av verdens nasjoner. Erna Solberg er en av to ledere for innføring av planen (Video)

Videoen du her kan se ble laget kort tid etter at FN introduserte sin oppdaterte klima/Agenda 21 plan. Planen for en FN styrt verden uten suverene landegrenser.

Før jeg går videre må det være helt klart at videoen over her og min tekst ikke er noen objektiv og klinisk beskrivelse av det som nå kalles Agenda 2030. Tvert i mot er den en tolking basert hva vi alle kan se blir gjort på daglig basis. En tolkning basert på erfaring. En tolkning som tar de 17 punktene i FNs Agenda 2030 og setter dem opp mot den virkeligheten vi ser, både fra historiebøkene og rundt oss.

Et svært skremmende moment knyttet til FNs Agenda 2030 er at Erna Solberg i følge Regjeringen.no er en av to ledere for implementering av denne planen, verden over.

Ser vi hennes regjerings råkjør mot norsk suverenitet og for globalismens løsninger kan vi ha fått en forklaring. Spesielt om vi også inkluderer egen IT-minister og digitalisering av absolutt alt, inkludert penger. Full bankkontroll av alt og alle. Dette er som hånd i hanske med FNs plan.

Men er det en jobb for FNs globaliseringsplan hun ble valgt av sine landsmenn og kvinner for?

15 kommentarer om “FNs Agenda 2030 plan for nedbygging av verdens nasjoner. Erna Solberg er en av to ledere for innføring av planen (Video)”

 1. Ingenting som forundrer meg med dagens regjering, tror nok flere enn Erna står bak dette, men det er sagt før, flere meget rike som ønsker seg en verdensorden dessverre.

  Svar
   • AP er helt enig i denne politikken når det gjelder New Worlds Order. Hele regjeringen styrer mot denne katastrofen. Det er helt tydelig når vi ser hva regjeringen gjennomfører mot folkets vilje.
    Hvorfor syte og klage når de fleste frivillig gir denne regjeringen sin blankofullmakt til å fortsette destrukjsjjonen av eget folk og land.

    Svar
    • De har alltid avdfeid NWO som en konspirasjonsteori, likevel så fortsetter de å stemme på slavene til Klaus Schwab. Helt hjernedøde.

     Svar
   • Jonas sa for en stund siden at han ikke ville følge New Worlds Order. Tror det var på dagsnytt 18 jeg hørte det.

    Svar
    • Tror Støre sier det som er gunstig for AP der og da. Tåkefyrsten sier en ting og gjør noe annet.

     Svar
   • Enig. De hører med i samme «Gutteklubben Grei» flere av de – fra ytterste venstre til ytterste høyre. Kan bare gå inn på nettet og lese lister av deltagere på Bilderbergermøtene så forstår en litt mer a det som skjer.

    Svar
 2. Det å delta på Bilderberg-møter betyr vel ikke nødvendigvis at de støtter deres visjoner og planer? Det kan kanskje like gjerne være en slags oberservasjons-posisjon for å få inside information om hva de koker i hop på disse møtene?
  Eller hva tror dere om det? Kronprinsen virker som en intelligent og empatisk mann, og ikke som en globalist-tenker. I en globalisert verden uten nasjonalstater, må vel hele kongehuset nedlegges? Eller?

  Svar
  • Kronprinsen gikk på en vanlig barneskole, så han er vel i utgangspunktet like indoktrinert som oss..?

   Svar
 3. Erna Solberg er mer opptatt av andre lands (eller kanske andre fra før meget rike menneskers) økonomiske interesser enn å bevare stabilitet og trygghet i vårt eget land. Det selges ut til krefter som gir blaffen i totalrasering av vårt ganske land, og norsk natur.

  Svar
 4. Både Høyre og Arbeiderpartiet er først og fremst globalister, og er dermed støttespillere.
  Vi får derfor snart globalistkoalisjonen HAP (Høyre pluss Arbeiderpartiet) som vil støttes av MDG og Venstre (hvis de fortsatt er på Tinget).

  På Patriotsiden vil vi finne SP og FrP som har funnet tilbake til seg selv.

  SV og Rødt er delt i spørsmålet, og Krf skjønner ikke spørsmålet.

  Svar
 5. Har aldri stemt på SP, men det ser nå ut til å være det sikreste
  kortet om en skal opprettholde norske grenser og norsk selvstendighet i
  dette råkjøret for globalisering.
  Vi ser hvordan det går i mange land, i Frankrike er fks. tilnærmet
  all tekstil produksjon flyttet ut av landet til lavkost land, det samme
  kan en si har skjedd i Norge. Noen tjener gigantiske summer på
  å sette ut arbeid til arbeidere som jobber under helt andre kår enn
  det vi har i Norge.
  I USA ser en at middelklassen mer eller mindre er radert ut, mens
  det har blitt mange fattige og noen enormt formuende. Jordbruksområder
  er kjøpt opp av noen få giganter, og farmerne er byttet ut med billig
  arbeidskraft fra bla. latinamerika.
  Norges bidrag til globaliseringen må stoppes, og da stemmer vi på SP.

  Svar
 6. Stem på dei antiglobale partia som ikkje er i regjering eller på stortinget! Det finnes fleire små som truleg vil veksa seg store fram til valget i september fordi folk er forferda over dette som vil skje viss globalistane vinn fram.
  Demokratene veit eg veks mykje no sidan dei er heilt i mot desse globalistane . Samarbeider dei med PDK ( noko som er ein mulighet) kan dei iallefall få ein viss inflytelse om dei blir store nok.

  Svar
  • Jeg er enig med at man bør stemme på de partiene som nå ikke er på tinget som for eksempel Demokratene. De er for det norske folket og Norge først å fremst. De har en politikk som erkjenner Norge som et fritt land uten å bli styrt av dillefanter i Eu

   Svar
 7. Jeg har aldri vært særlig innterisert i politik, men i den senere tiden har det vært umulig å overse overgrepene mot eget land og folk, derfor vil jeg stemme på Demokratene ved neste valg. Virker ikke det, er det bare en «fransk» mulighet som blir løsningen.

  Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.