Antidepressivas virkning og risiko – lykkeløsning på resept? (Video)

Dette er en video fra et arrangement som i følge debattdeltakeren og forfatteren Niels Chr. Geelmuyden på hans Facebook vegg skulle ha blitt sendt på NRK. Men slik ble det ikke. Hvorfor? Det blir bare en spekulasjon.

Geelmuyden har både skrevet bok om dem og er meget kritisk til farmasøytisk industri. Etter hans og mange andres mening er noe av det verste såkalte antidepressiva. Verst er de når disse utskrives av leger uten spesiell kompetanse, spesielt om deres bivirkninger.

Videoen er etter mitt syn ekstremt viktig for alle som på et eller annet vis har kontakt med disse medisinene, og for så vidt andre medisiner også. Hvor stor tiltro har man til myndighetenes kontroll, spesielt etter man har hørt Legemiddelverkets fagsjef Steinar Madsen her.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.