Dokumenter som angivelig viser at Clinton-backer Soros planla 2016 valget som det siste i USA

Nå har det angivelig kommet dokumenter fra Soros sin Open Society Foundation som viser at 2016 valget skulle bli det siste i USAs historie.

Du finner artikkel og linker her.

Selv om disse dokumentene kan se ekte ut finnes ingen garanti for at de er det. Det eneste som er rimelig sikkert er at George Soros sin stiftelse har mange såkalte revolusjoner på sin samvittighet. I den utstrekning Soros og hans stiftelse har det. Relativt godt dokumentert er det også at Soros var mannen bak Hillary Clinton og den nå så skandaliserte Clinton-stiftelsen.

Med andre ord hadde han en sterk interesse av å få Hillary Clinton som president, for da ville han eie USA. Er det sannsynlig at et maktmenneske som Soros frivillig ville gitt fra seg en slik makt? Personlig er akkurat dette poenget etter mitt syn et av de viktigste. Noe som gjør at jeg ikke utelukker at dokumentene kan være ekte. Derfor deler jeg dem også.

Du kan laste dem ned fra www.Scribd.com, ett nettsted med svært mye interessant informasjon. Kanskje den største basen på hele Internett. Men du må være abonnent for å få alle.

Infoen jeg kommer med her noe du selv må vurdere om du har tillit til. Jeg tar som du ser selv mange forbehold, men anser at om dette er sant så må alle få mulighet til å vite om det. Vi lever i en virkelig historisk tid, der dørene til verdens elites virkelige gjøren og laden synes mer åpne enn noen kunne fantasere om. Selv for ganske få år siden.

Kilde: BOMBSHELL REPORT: Soros NGO Planned for Last U.S. Elections in 2016 | SOTN: Alternative News, Analysis & Commentary

2 kommentarer om “Dokumenter som angivelig viser at Clinton-backer Soros planla 2016 valget som det siste i USA”

    • Bra spørsmål, som kun kan besvares med en spekulasjon. Mitt tips er Black Nobility familier i Europa, som i realiteten er etterkommere etter Romerrikets keisere …

      Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.