Dette er alvoret som er bak Trump teateret

Investoren Ken Storey er en underlig kar som mange nok vil slite med å ta alvorlig. Selv når de ser hans undervisning Men resultatene av investeringene hans og ikke minst mannens tydelige kunnskap bør tale for seg selv.

Storey har også åpenbart stor kunnskap, spesielt om det som skjer i verden akkurat nå. Han nevner riktignok Q bevegelsen, med positivt fortegn. Men han viser stor kunnskap, langt ut over Q i det han forteller.

Det er meget vanskelig for en som meg, som har drevet nitid research i mer enn ti år på det som pågår å ikke se hvor interessant Storey er. Uten at jeg med det sier at alt han sier er 100% korrekt i alle sine påstander.

Delvis fordi jeg ikke kan vite, delvis fordi jeg ikke er enig i absolutt alt. Men helheten uansett er utrolig interessant. Spesielt når han snakker om det som befinner seg bak og rundt Donald Trump, og ikke minst når han snakker om det nye globale pengesystemet.

Mannen er en av de beste jeg har sett og hørt når det gjelder hva Donald Trump egentlig står for og vil, og ikke minst hvem som egentlig er med ham. For ikke å snakke om hva Trump-planen er, hva som kommer  tiden fremover og hva vi kan vente oss.

Kortversjonen er at alt vi ser og har sett på verdensarenaen de siste årene er et oppgjør med minst 200 år globalt bankeid pengesystem Et system der folket får gjelden, men blir lurt til å tro det er penger. Mens bankeierne og deres lakeier får alt av realverdier.

Verdens folk har brutalt sagt blitt rundstjålet.

Det de ikke får går de inn og tar med våpen i hånd, mens folket blir fortalt om masseødeleggelsesvåpen og annet som begrunnelse for at krig startes. Det skapes fiender for å få kontroll, ikke minst over penger og råstoffer.

Storey sier blant annet at Russland har blitt gjort til fiende fordi Russland har kastet ut de internasjonale bankene. De har ikke kontroll i Russland, som også også har ekstreme naturressurser. Men Russland har atomvåpen m.m. Derfor tør ingen angripe landet og overta alt.

Nå står 23 erfarne generaler som ikke lenger lar seg kontrollere av de store bankene, US Marines, NSA og en større gruppe med andre nasjoner, samt såkalte «White Hats» i maktpersoner i svært mange land til rådighet for Trump. Systemet skal tas ned. Det må komme et finanskollaps, så noe helt nytt som ikke er totalkontrollert av bankene kan startes.

Dette er i hovedsak hva videoen handler om, men med vesentlig flere detaljer enn jeg kommer med her. Lurer du på hva som skjer i verden rundt oss nå. La Ken Storeys  video få drøyt 40 minutter av ditt liv, og se aller hva som finnes av informasjon, kommentarer og meninger her på State of Globe. Mye mer vil komme i tiden fremover også. Vi lever i en skummel, men også svært spennende historisk tid!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.