Verdens finanssystem er ødelagt, og må byttes ut

Denne videoen sier egentlig det meste om hva som er på gang med denne verdens pengesystem. Kanskje med unntak av hvilke muligheter som kommer etter at systemet har blitt resatt. For resatt vil det nok bli, uten at noen kan fortelle når. Dagens globale finansystem er fullstendig ødelagt.

Videoen over her viser til en rekke hendelser den siste tiden, som alle som en peker en vei. Verdens folk har fått nok av den økonomiske elitens push mot stadig større globalisering. Noe som bare tjener den samme eliten.

Men det synes det som om denne økonomiske eliten inntil nylig ikke har forstått at en stadig større del av verdens befolking nå gjennomskuer dem. Det begynner å koke mange steder, og mest tydelig i Frankrike når det gjelder Europa. Hvor lenge Macron får beholde jobben gjenstår å se,

Spesielt etter de gule vestene i Frankrike og Theresa Mays Brexit krise synes det som om eliten begynner å forstå. Stadig flere av mister jobben, eller det som verre er. De befinner seg plutselig i et rettssal. Deres verden vakler.

Bare spør president Macron i Frankrike og Theresa May i Storbritannia.

Videoen som innleder denne lille kommentaren anbefales på et sterkeste. Lurer du på hva du må gjøre for å sikre deg selv før dette meget sannsynlige resettet av verdens finansystem så kan dette webstedet være et klokt sted å begynne.

Uansett hva du velger, sikre deg med realverdier. Såkalte verdipapirer går en mildt sagt usikker fremtid i møte med det som snart kan komme.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.