Gasseksplosjonen i Paris, en tilfeldighet da de gule vestene skulle starte bankrun?

Jeg stiller kun et spørsmål, konkluderer ikke. Men omtrent på timen da de gule vestene skulle gå mot bankene for å skape det som kunne ha blitt en meget farlig situasjon for Macron og hans administrasjon smalt det i et bakeri i Paris. Flere mennesker drept. Fokuset vekk fra de gule vestene.

Til alle som utvilsomt vil tenke at nå går jeg for langt. Ingen myndigheter vil angripe egen befolkning?

Sjekk dette programmet fra BBC. Terroren i Syd-Europa på 70 og tidlig 80 tallet var i regi av myndigheter. Når noe anses viktig nok for makten  vil den ta det den anser som nødvendige midler i bruk. Se gjerne her også.

Når Macron i videoen over her før helgen varsler hard lut mot de gule vestene må man derfor ikke overraskes over smellen i bakeriet. Vi kan bare fantasere om hva som skjer bak kulissene, mens alle ser mot bakeriet. Dette er klassisk.

Men selvfølgelig, eksplosjonen i bakeriet kan også være en tilfeldighet.

Tror du på tilfeldigheter der makt er involvert?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.