Elkjøp går kontantløst: Stortingsmann fra kontanterfiende nr 1, Høyre er bekymret!

Selv om Erna Solbergs Høyre ble tvunget av sitt «fotfolk» til å endre partiets program i forhold til kontanter er det mildt sagt interessant at partiets stortingsrepresentant Kårstein Eidem Løvaas nå fremstår som kontantenes store forsvarer! Hva har skjedd med kontanters til nå hovedfiende i norsk politikk?

Etter at Erna Solberg og hennes medsammensvorne mot kontanter tapte mot partiets fotfolk og Høyre under landsmøtet i 2017 måtte sikre kontanter også i sitt program, har motstanden like fullt vært åpenbar. Alt skal digitaliseres, tilsynelatende for en hver pris. Personvern og privatliv synes ikke å spille noen rolle, utenom i festtalene. Holder Høyre på å endre kurs?

Er Eidem Løvås en enslig svale eller har det skjedd noe helt grunnleggende i partiet? Hans argumentasjon i artikkelen fra ABC Nyheter er bra. Jeg savner kun personvern argumentet. Elkjøps argumentasjon for å gå kontantløst argumentasjon holder ikke, men det overrasker ikke at de tester dette i sine spesialiserte Phonehouse butikker. Mobilbetaling er jo noe mange lar seg lure til å bruke.

Personvern er et argument organisasjonen Virke Handel definitivt også må få møte. Direktør Harald Andersen i Virke Handel kommenterer Elkjøps nye utspill og der er etter mitt syn forakt for norsk lov han viser når han påstår at loven godtar gratis betaling som kontantbetaling! Virke Handel og Andersen MÅ få sannheten på bordet! Dette er ikke Virke verdig!

Vil kontanteraktivistene hos «JA til kontanter» og andre også umiddebart vise Elkjøp hva de mener? Søke dem opp på Facebook og andre steder. La dem få vite, av så mange som mulig hva dere mener! Kjøp mobiler og annet andre steder. Slik testing av loven må stoppes. Det som svir i deres lommebok er et språk de forstår!

Takk til alle som tar fatt i dette!

En spesiell takk sendes til Kårstein Eidem Løvaas for det klare forsvaret han nå har vist for kontanter, og dermed personvern og frihet for alle nordmenn!

La ham gjerne få vite hvor stor pris som settes på nettopp hva han her gjør.

Kilde: Elkjøp går kontantløst: Gir grunn til bekymring, mener stortingsrepresentant | ABC Nyheter

Oppdatering klokken 22.50 08.01.19:

Forbrukerrådet og Norges Bank mener Elkjøp bryter norsk lov.

En kommentar om “Elkjøp går kontantløst: Stortingsmann fra kontanterfiende nr 1, Høyre er bekymret!”

  1. Kontanter er viktig for samfunnet . Her om dagen så jeg to jenter på 10 -12 år gammle prøvde og betale med kort så de hvisket pinkoden til hverandre jeg kunne høre pinkoden . Tenk om jeg var en tyv og ville stjele de korte og misbruke det . Men heldigvis så er jeg en ærlig borger og synes barn skal slutte med det elektroniske og heller bruke kontanter så vet de hvor mye de kan bruke. Og får sikkert 100 lapp til å kjøpe seg godteri og brus ?

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.