Går i strupen på Erna Solberg for det hun mener er politisk hykleri om barnefødsler

Den rike velferdsstaten vår har framstått lite raus og sett på barnerike familiar meir som ein byrde, enn som ein styrke, skriver SPs stortingsrepresentant Kjersti Toppe i Bergens Tidende. Hun er også lege og hun gpr i strupen på statsministeren etter henens nyttårstale.

Innlegget til Kjersti Toppe er så ærlig og indirekte også selvkritisk, på vegne av sin egen rolle og parti at innlegget fortjener stor spredning. Dette er etter min erfaring en politisk sjeldenhet, og hun fortjener etter min oppfatning all den støtten hun kan få for den ærligheten og det politiske motet hun her viser.

Les Toppes innlegg her: Hyklerisk om fødselstala – Bergens Tidende

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.