De har fått grønt lys for å blokkere solen

En gruppe forskere fra Harvard har fått grønt lys for å teste virkningen av å blokkere solen. Hvor går grensen for klimagalskap?

Selv om testen foreløpig er begrenset vil forhåpentligvis de fleste som fortsatt har vettet og litt historisk kunnskap om vulkaners virkning på klimaet forstå at dette er galskap? Spesielt fordi det nå blir stadig mer enighet om at vi er på vei inn i en liten istid, en slik som spesielt vår del av verden også opplevde på 1700 tallet.

Tull! Vi må stoppe global oppvarming! Det vil sannsynligvis de fleste som kun følger med i tradisjonelle medier, eller som har penger å tape på at klimaproblemene kanskje har andre årsaker enn vi får høre, si. Men er det så enkelt? Det er et faktum at stadig flere stiller spørsmålstegn, og det er defintivt mulige årsaker til et urolig klima som ikke blir diskutert, uansett om man tar dem opp med de såkalte ekspertene.

I tillegg til naturlige svingninger, endringer på solen osv. er teknologisk vær og klimamanipulasjon et åpenbart og sannsynlig problem. Man kan jo begynne her for å finne dokumentasjon. «Værkrig» er nesten umulig å forsvare seg mot. Blant annet fordi man knapt vet at man har blitt angrepet. Hva er kunstig og hva er naturlig vær? Militære kan nok se forskjell, men befolkningen ser bare været og lidelsene det kan føre med seg.

Man har også utrolige potensielle gevinster for dem som starter en slik krig. Blant annet kan man få tilnærmet full kontroll over matproduksjonen hos fienden, med den voldsomme svekkelsen av kampvilje og evne det kan bety.

Vi må heller ikke undervurdere hva testing av slikt utstyr kan medføre av kanskje varig ustabilitet for klimaet. Rører man ved et så sårbart økosystem vil det ha konsekvenser.

Derfor det etter mitt langt over en hver grense til galskap hva Harvard forskerne har fått grønt lys for. Dette kan få voldsomme konsekvenser!

Sannheten er jo at det er nettopp teknologisk værmanipulering også de skal gjøre, og med det bekrefter de indirekte mitt poeng i denne kommentaren. Teknologien er der. Er det noen som virkelig tror at en teknologi med så voldsomme muligheter ikke har blitt eller vil bli brukt?

Kilde: Harvard Scientists Are Really Launching a Sun-Blocking Geoengineering Experiment

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.