Black Box-striden: SVs to tunger

– Å foreslå å kutte noe fordi man ikke liker innholdet er et udemokratisk angrep på ytringsfriheten, sier SVs kulturpolitiske talsperson Freddy Øvstegård til Dagsavisen.

Har han helt glemt hva SV selv har frontet når det gjelder innvandringskritiske Human Rights Services? Gjelder det en regel for SV og en annen for spesielt FrP? Konkurrerer SV med slangene om å ha den mest splittede tungen?

Dobbeltmoral er dessverre noe av det verste jeg vet, og om SVs angrep her  ikke er dobbeltmoral, hva er det da? For det er et faktum at Black Box teaterets oppsetning viste hvor en del kjente folk de ville henge ut også bor. FrP folk i særdeleshet. Noen av dem som fikk avslørt sin bolig skal også ha sikkerhetsutfordringer knyttet til sine liv, og burde derfor ikke ha opplevd dette.

Like etter ble FrPs justisministers hjem utsatt for hærverk.

Selv om jeg er uenig med Tybring-Gjedde og andre i deres konklusjon om Black Box kan jeg forstå den. Hva jeg ikke vil forstå er at SV i det ene øyeblikket angriper statsstøtten i en de er sterkt uenig med, Human Rights Services, for i neste «øyeblikk» å angripe FrP for å gjøre i prinsippet det samme med Black Box.

Kilde: Black Box-striden: – Et udemokratisk angrep på ytringsfriheten – Innenriks

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.