Gass overalt og armerte biler med «fredsprosjektet» EUs-flagg i Paris

Vet ikke egentlig om hvor meningsfylt det vil være å å kommentere Paris videoen til amerikanske «We Are Change»?

Kanskje ut over å peke på hva som har blitt uttrykt her på State of Globe i lang tid?

Det er vår påstand at det såkalte «fredsprosjektet» EU er ser sine siste dager. Paris-opprøret er et symtom, utløst av priser på drivstoff. Men når Macron må hente inn pansrede biler med EU-flagg for å stoppe sin egen befolkning, mot ledere som åpenbart har glemt ordet «folkestyre», så har noe skjedd.

Oppdatering: VG kom med denne artikkelen rett etter State of Globe publiserte sin. Den bekrefter ergetlig mye av det som har blitt spekulert om i lengre tid. Andre kilder viser at Macron er en av Rotschilds folk, en av den virkelige eliten. Nå ser det ut til det de taper i nær sagt alle land.  Har en ny fransk revolusjon startet, selv om antall folk i gatene fortsatt er relativt begrenset?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.