Gull og sølv vil bli så dyrt at knapt noen vil ha råd til å kjøpe det. Ingen vil heller selge

Jeg har personlig sett dette lenge og har brukt det lille jeg har ekstra her, for å best mulig sikre min og familiens fremtid. Uansett hva du selv velger for å sikre dine verdier er i det all fall mitt råd, hva nå det måtte være verd, å snarest mulig kjøpe sølv eller gullmynter.

Personlig har jeg valgt sølv, da inngangsprisen både er mye lavere og manipulering av sølvprisen ser ut til å være mye større. Prisene nå er vanvittig lave.

Det påstås at sølvprisene holdes så lave fordi mange store banker har «shortet» sølv til «den store gullmedaljen» for å kunne holde seg selv økonomisk flytende. Skulle prisene, utenfor deres kontroll, stige sterkt vil disse bankene kunne få enorme problemer. Noe som igjen vil drive sølvprisene enda mer opp. Det er et gigantisk spill, en «stollek». Når den er over vil prisene kunne stige til uante høyder.

Jeg har ikke satset en krone på noe så usikkert som cryptoer som Bitcoin og andre. Selv om jeg ser at slike cryptoer som Litecoin kan ha en fremtid. Det eneste jer er trygg på er hva jeg fysisk kan holde i hånden. Derfor har det blitt sølvmynter på meg.

Nå tror jeg vi nærmer oss bunnen for sølvprisen, og at vi må være mer enn forberedt på at det Mike Maloney snakker om i videoen over her snart kan bli en realitet.

Lykke til med ditt eget valg rundt dette!

2 kommentarer om “Gull og sølv vil bli så dyrt at knapt noen vil ha råd til å kjøpe det. Ingen vil heller selge”

  • Det er en link i artikkelen, til dem jeg selv har brukt siste året. Men de krever en del innsats, selv om jeg personlig opplever at dette er den beste sikkerheten.

   Du stiller uansett et viktig spørsmål. Jeg skal asap komme tilbake til svaret, ut over den ene muligheten jeg har satt opp her.

   Mange vil for øvrig utvilsomt ha mange spørsmål knyttet til dem jeg har linket til. Siden jeg er usikker på hvilke disse blir så still dem gjerne som kommentar under min lille tekst knyttet til videoen på min blogg. Skal etter beste evne forsøke å svare eller få formidlet de svarene har selv,

   Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.