Rotschild har mistet makten sin. Trump vant

Nå synes det som om vi går mot slutten av den enorme uroen vi har hatt i verden siden Irak-krigen i 2003.

Trump lovet å rydde i Washington, da han ble president. Et Washington som i stor grad har blitt styrt bak kulissene via pengemakten til familien Rotschild og «deres» Bank of England og Vatikan-banken.

Brexit er nå en realitet, enten det blir med EU avtale eller ikke. City of London mister med det makten de inntil nylig hadde som verdens finanshovedstad. I London styrte Rotschild, akkurat som de fortsatt til dels gjør via sin «protege» Macron i Frankrike.

Men alt synes  å går raskt mot slutten ut over dette også nå for Rotschild. Familien kan miste tilnærmet alt, i kjølvannet av mange av de større kriminalsakene som nå er under etterforskning verden over. Mange av dem saker der familien. i hvert fall indirekte risikerer å bli implisert. Men uansett saker der de vil tape enormt med penger.

Spesielt kritisk for dem er nok å miste den de de facto kontrollen de hadde over verdens sentralbanker. Til og med businessen de bygget sitt imperie på, forvaltningen av andre menneskers penger har kommet «i spinn».

Selv om pengeforvaltningsbusinessen nå bare «bytter hender» i familien så er det som skjer et tydelig tegn på at noe er svært galt, for dem. For i denne pressemeldingen forteller Rotschild at familienavnet ikke lenger skal brukes. Forvaltningen skal bli uavhengig av familien, selv om de fortsatt har kontroll.

Prøver de å redde de siste restene av sitt tidligere så ekstreme imperium?

Trump syns med dette å ha klart å kutte «Washington slangens» hode. Dermed bør resten bli ren opprydding, selv om vi må være forberedt på både unntakstilstand og det som verre er der borte.

Mens vi må anta at Rotschild-familien etter hvert må trekke seg tilbake til det som snart synes å være et eneste de har igjen, hovedkvarteret i Zug i Sveits.

250 års blodig historie kan synes å å være over.

NB! Videoen som innleder teksten her må sees. Der er det MYE interessant info.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.