Høyre/venstre tankegangen i politikken er meningsløs, i en verden som plyndres

Hva er den egentlige forskjellen på det politiske høyre og venstre, i Norge og i andre land? I en verden der nasjonene plyndres for både suverenitet, råstoffer og penger?

Jeg har ett spørsmål. Har ikke alle politiske partier, i hvert all i Norge blitt sosialdemokratiske?

La oss ta Høyre og Arbeiderpartiet, de to store globalistpartiene i det norske Stortinget. Hva er egentlig den virkelige forskjellen mellom disse to, med unntak av retorikk og noen små markeringssaker innen skatt og offentlig kontra privat drift av enkelte helsetjenester, barnehager, private skoler osv.? Ville dagens regjering i praksis hatt en veldig annerledes politikk om AP hadde byttet plass med Høyre?

Hva er høyre/venstre aksen i politikken for noe annet enn et verktøy for splitt og hersk, slik at det bestående kan fortsette? Spesielt i et samfunn der forskjellene mellom høyre og venstre er så små som de i praksis er i vårt land. Uansett hva folket velger i valg her blir resultatet stort sett det samme?

Ja og nei, for det er en enorm forskjell i politikken. Noen få partier forsvarer nasjonalstaten, som jo er en forutsetning for demokratiet. De fleste partiene i det norske Stortinget gjør ikke det.

Av en eller annen grunn kan det se ut til at partier som Høyre, Arbeiderpartiet og Venstre nå har fått med seg både FrP, MDG og kanskje KrF på et prosjekt som skal nedlegge norsk suverenitet, hvilket i praksis er nedlegging av Norge som selvstendig land. La oss kalle dem «globalistpartiene».

Ser KrFs og andre partiers velgere ikke dette? Ser de ikke at landet gis bort, bit for bit? Under dekke av å skape en ny og globalisert verdensorden. Er det et eget land vi vil ha, eller en globalisert verdensorden, med FNs som parlament og en mulig ny Hitler som president? Beklager den kraftige tabloidiseringen jeg kommer med her. Men i ytterste fall kan dette faktisk bli virkeligheten.

Et parti som Kristelig Folkeparti burde, mer enn noen kunne se dette. I Bibelens Åpenbaringsbok fortelles jo historien nærmest i klartekst. En ny verdenshersker skal komme. Og veien for ham skal tilrettelegges av Kristelig Folkeparti, som medlem av historiens minst Norges-vennlige regjering, Solberg2? En regjering som ledes av en de ansvarlige for global implementering av noe som til forveksling ligner en manual for implementering av den bibelske anti-krists rike, FNs Agenda 2030, Erna Solberg?

Jeg påstår ikke at Arbeiderpartiet er nevneverdig bedre enn Høyre i denne saken. Men de begrenses av fagbevegelsen, og ikke minst et stadig sterkere Senterparti. Derfor blir den ekstreme motstanden mot sideskifte i KrF mer og mer uforståelig. For det er Høyre som har forlatt sine verdikonservative idealer. Det gjorde de allerede på 90-tallet.

Kanskje KrFerne som nå er i regjering med Erna Solberg burde spørre hvorfor SP i sin tid forlot partiet Høyre. Kanskje de så noe som KrF burde se i dag?

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.