Blir dette det endelige oppgjøret med en farmaindustri på ville pengeveier?

Farmasiindustrien har tjent hundrevis av milliarder på pilleavhengige amerikanere. Kostnadene har vært enorme. Nå vil lokalsamfunn over hele USA ha pengene tilbake. Dette kunne man lese i  Aftenposten. Med dette «åpnes døren» for den helt store avsløringen av en industri som mye tyder på har kostet vanvittig mange menneskers liv, på mammons alter.

Vi behøver selvfølgelig en sunn farmasøytisk industri. La ikke hjertesukket jeg her kommer med antyde noe annet. Men vi behøver ikke en industri der aksjeiernes interesser får nærmest uregulert hovedprioritet og menneskeliv i all hovedsak har verdi som en evigvarende pengemaskin for den samme industrien. Døde pasienter skaper ikke penger for industrien, men dem som får en livslang avhengighet av deres produkter gjør så definitivt det.

Det er et brutalt bilde jeg her tegner av en industri som advokat Paul Ferrell nå går skikkelig til felts mot. En industri som selv den tidligere redaktøren for et av farmaindustriens mest kjente fagtidskrifter, The Lancet tegner et temmelig ubehagelig bilde av forskningsresulatene til. En industri som historisk har gjort veldig mye bra, men etter hvert som pengene har strømmet inn har aksjeeierne kommet i fokus, mer enn noe annet. Pasientene har bare blitt pengemaskiner, som må holdes i gang på piller og vaksiner. Blir man frisk og har et sunt naturlig immunsystem tjener ikke industrien lenger penger på oss.

Ferrell har med seg en hær av advokater, inkludert to av dem som vant det store søksmålet mot tobakksindustrien. Mye kan tyde på at vi står foran et historisk oppgjør med en industri på vei mot pengedrukningsdøden om ingen hjelper dem tilbake til sitt opprinnelige formål. Et formål der nye medisiner og virkningsfulle naturprodukter endelig kan få operere hånd i hånd?

Vi lever virkelig i spennende tider!

Kilde: Han så hjembyen bli ødelagt av piller. Nå leder han rettsaken mot selskapene som hektet USA. – Aftenposten

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.