AP/MDG byrådet dreper arbeidsplassene langs Karl Johan

Etter at byrådet fjernet parkeringsplassene, har antallet besøkende på Karl Johan falt kraftig. Det får konsekvenser for sentrumshandelen i Oslo. Dette melder Nettavisen.

Finnes det noe annet politisk parti i Norge som er flinkere til å strupe butikker og andre små og mellomstore bedrifter enn hva MDG synes å være? Hvordan kan et parti som Arbeiderpartiet jobbe så tett sammen med et politisk parti og for en politikk som så direkte tar jobbene fra folk?

Byråd Hanna Marcussen fra MDG sier at det ikke er miljø, men et trivelig byliv som er grunnen til fjerning av så mange parkeringsplasser. Hun forteller at de har spurt folk om hva slags by de vil ha, og at fjerning av parkeringsplassene er en konsekvens av svarene de fikk. Men hvem spurte de? Medlemmer i MDG? Unge og miljøtrendige urbane mennesker, uten tanker for annet enn kafeer og andre utesteder?

Jeg skal forsøke å ikke for være slem her, men MDG blir mer og mer for meg et parti som fremstår som penge/krigsglobalistenes fremste idioter. Partiet står i praksis for alt det totalitære styresettet vi kan lese om i FNs Agenda 21 og 2030 og vil i praksis ha alle mennesker inn i etter hvert svært overbefolkede byer. En strategi som kun tjener dem som vil kontrollere alt og alle.

Urbane ghettoer er i realiteten hva vi etter hvert vil snakke om, selv om det selvfølgelig vil bli kalt noe annet. Miljø og klima brukes som argument for dette, og knøttsmå leiligheter i en overbefolket by og nesten umulige transportmuligheter over nevneverdige avstander er hva FNs agendaer handler om. Og MDG følger opp!

Hvordan kan noen, med vettet i behold gi dette partiet sin stemme? Og enda verre, hvordan kan partiet for arbeiderne, AP stille seg bak MDGs rasering av arbeidsplasser?

Jeg vet at godt at MDG vil mene at vi vil få mange nye arbeidsplasser innen ny miljøteknologi og slike ting. Og det kan nok hende, men er det dette vi ønsker oss? Har MDG egentlig lest FNm agendaene. Forstår de noe som helt av konsekvenser?

Dette var en fæl tirade! Beklager at jeg igjen ble så provosert av MDG. Men noen må kalle en spade for en spade, og det som mer og mer synes om henrettelsen av butikklivet langs Karl Johan kunne etter mitt syn ikke få stå upåtalt.

Kilde: BILFRITT BYLIV , OSLO SENTRUM – En halv million mennesker er borte fra Karl Johan

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.