Seminar om overgang fra gjeldsdrevet til produksjonsdrevet økonomi

  1. september er det 10 år siden finanskrisen brøt ut. Kan en finanskrise skje igjen? Hva har vi lært, og hva vet vi nå? AgriKjøp og AgriAnalyse inviterer 13. september til et seminar om rikets tilstand. Et seminar ALLE med interesse for fremtiden for seg selv og våre barn etter mitt syn bør delta på.

Beklageligvis er undertegnede ikke i Norge under dette seminaret, og kan derfor ikke komme selv. Noe jeg faktisk mer enn beklager, da jeg opplever seminaret som mer relevant og viktig enn kanskje til og med arrangøren selv er klar over.

Alle med interesse for temaene jeg har på State of Globe bloggen og ellers på sosiale nettverk må kjenne sin besøkelsestid her, så sant de bor i rimelig nærhet av arrangementet. Dette er mer enn interessant!

Seminaret vil sette søkelys på hvordan Norge håndterte finanskrisen i 2008. Hva en ny finanskrise vil kunne bety for landets økonomi, og hvilken beredskap vi har. Spesielt tenker jeg at dette siste temaet kan bli ekstra interessant, i en tid der vi har en regjering som sliter grunnet «manglende objektsikring». Er det «bare» objektsikring som er problemet, eller sliter beredskapen, matlagre osv. også?

Bli derfor med og hør på hva ledende fagpersoner innen finans, økonomi og politikk mener om utviklingstrekkene i norsk og europeisk økonomi. Arrangøren AgriAnalyse har til og med fått en av redaktørene i Financial Times til å komme over.

Vi står nå rett foran Fastlands-Norges overgang fra en gjeldsdrevet til en produksjonsdrevet økonomi. Her vil landbruket bli en sentral bidragsyter, Dette er bakgrunnen for seminaret, og derfor et seminar som kommer sjeldent rett tid. Denne overgangen er det knapt noen som snakker høyt om ennå, men den vil få store og på sikt veldig gode konsekvenser for alle som ikke har satset sitt økonomiske liv på gjeld og finansveddemål.

Det interessante programmet og påmeldingsmulighet finner du her.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.