Smartmålere: Har den nye måleren aktiv sender? Blir du syk likevel? Slik sjekker du!

Mange er engstelige for at den nye måleren de har fått installert eller snart skal få, faktisk sender likevel – selv om de har fått fritak og radio-kommunikasjonen skal være fjernet. Her får du hjelp til å sjekke. Noen får til og med helseplager likevel. Her får du vite om et par årsaker som verken … Fortsett å lese Smartmålere: Har den nye måleren aktiv sender? Blir du syk likevel?

En kommentar om “Smartmålere: Har den nye måleren aktiv sender? Blir du syk likevel? Slik sjekker du!”

  1. Ja har fått fritak, men de påtvinger seg å montere ny måler uten senderdelen, hva er forskjell, når de kobler bort senderdelen Hva og hvorfor skal de appslutt pakke på oss dette utstyret når min måler er knapt to år gammel.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.