Her er planen for «Eurabia» og en EU-styrt verden

En av de intellektuelle grunnleggerne av Den Europeiske Union, den østerrikske diplomaten og frimureren Richard Coudenhove-Kalergi skisserte sine planer for og de samlede fremtidige konsekvenser for et EU i sin bok «Praktisk Idealisme». Her er planen som nesten ingeen snakker høyt om, men som beskriver det meste vi er i dag ser. Presset mot selvstendige nasjoner i Europa, og innvandringskatastrofen som toppet seg i 2015.

Man skal selvfølgelig være forsiktig med å være for kategorisk i påstandene. Men leser man det den gang ganske merkelige den østerriske diplomaten og frimureren skrev på 1920 tallet er det mer enn påfallende å se hvor mye som har blitt virkelighet. Det meste temmelig skremmende når man tenker etter og ser hva han skrev den gang. Det blir litt som de såkalte «Sions Vises Protokoller». Disse er også i stor grad som å lese de siste 100 års historie.

Men både Coudenhove-Kalergi og «Protokollene» er noe jeg til nå ikke har villet ta i, fordi de begge har blitt brukt som et verktøy til jødeforfølgelse. Jeg er svært sterk motstander av å putte folk i bås, og generalisere for å «rettferdiggjøre» forfølgelse av en menneskegruppe.  Grunnen til at jeg like fullt tar det opp nå er at det nå finnes nok tilgjengelig informasjon til å kunne mene at svært okkulte grupper har skjøvet de virkelige jødene foran seg for å unngå at vi tar informasjon som avslører de okkulte gruppenes planer. Planer som strekker seg over mange generasjoner.

Vi snakker om deler av det såkalte skotske frimureriet og europeiske dynastifamilier med sine røtter i det gamle Roma, familier som også er kjent som «Black Nobility». For ikke å snakke om en jødisk, men ekstremt okkult sekt, startet av Sabbatai Zevi og fulgt opp av Jacob Frank,. Via først det såkalte Illuminati og senere skotsk frimureri, spesielt i USA har de fått stor, til dels Kaballah inspirert makt, og vært front for dem som sitter bak.  Familien Rotschild og deres venner i bankverden har vært og til dels fortsatt er denne fronten.

Les Coudenhove-Kalergis bøker så vil man se mye hvordan de tenker.

Til dette med jødekoblingen. Det er sant noen sentrale internasjonale bankfamilier, med Rotschild i spissen har jødisk bakgrunn, men det er også sant at Hitler var fra Østerrike, akkurat som Coudenhove-Kalergi var. Holder vi Østerrike kollektivt ansvarlig for dette?

Kan vi studere spesielt Richard Coudenhove-Kalergi sine bøker for hva de virkelig er? Kan vi se koblingen til vår tid og den plass han har fått i det som vi i dag kjenner som EU? Da vil både «Eurabia» og en europeisk samling for å samle verden under en ledelse bli vesentlig mindre utenkelig enn det har vært til nå. Men definitivt ikke mindre skremmende. Tvert i mot. Tenk deg en ny Hitler, med verdensmakt og full kontroll over dagens teknologi og psykologisk kunnskap, spesielt innen overvåking og manipulering av menneskesinnet. Skremmende er vel et alt for svakt ord?

Kilde: The Kalergi Plan: The Real Reason That The European Union Is So Hostile To Donald Trump | Disclose.tv

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.