Slik kan vi få stoppet at Stortinget lar EU overta Norge

«Nei til EU» og mange andre har holdt på i mange år. Men Stortingsflertallet har åpenbart like fullt fått herje med folkets Nei til EU i 1972 og 1994 akkurat som de har villet. Hvorfor har vi, folket  latt det skje? Tok Gro Harlem Brundtland feil da hun sa at det er typisk norsk å være god? Er sannheten at det er typisk norsk å syte og klage for deretter å akseptere status quo?

Basert på den ekstremt store responsen jeg har fått de siste dagene på mine hjertesukk og artikler om regjeringen og stortingsflertallets push for at EU i realiteten skal overta makten i Norge tyder mye på at det norske folk våkner. Regjeringen og flertallet på Stortinget, inkludert AP har de siste par årene trådd så langt over grensene for både Grunnloven og for hva et stort flertall av det norske folk mener at selv de politisk minst bevisste av oss ser at noe er fryktelig galt. Vi mister mer og mer av landet vårt, og det nesten dag for dag. Skal det først stoppe når Stortinget blir EUs hovedkontor i Norge? 

Hva ofret den norske motstandsbevegelsen mot nazistene i 1940-45 livet for? Ofret de det for at et tysk dominert EU skulle få selv politimyndighet i Norge 73 år senere?

Grunnen til at det norske folk nå synes å våkne er nok ikke bare EU tilpasning, men også debatten om salg av norsk natur og av kjente bedrifter til land som Kina.

Visste du for øvrig at bare 14 prosent av strømmen vi bruker i Norge er fra ren energi/vannkraft? Hele 64% er strøm fra såkalt fossil energi. men verdensgjennomsnittet er 58%. Grunnen er enkel. Ren energi eksporteres, mens norsk industri bare kan glemme det som hadde vært en av deres største konkurransefordeler. Dette er i praksis politisk bestemt. På Stortinget. Er det greit for oss vanlig «dødelige»? Er det greit for oss som har valgt dem som sitter på Stortinget?

Flertallet på Stortinget skjønner åpenbart ikke at de i realiteten har lagt norsk identitet, nasjonalfølelse og industriens konkurranseevne ut for salg på det internasjonale markedet. Med hvilken rett har de gjort dette? Hva ville krigshelten Max Manus ha sagt?  Mannen som med livet innsats bekjempet tysk kontroll av Norge. Mannen som mistet mange venner i den samme kampen. Hvor er protestene?

En løsning for å stoppe at Stortinget bit for bit lar EU overta Norge er selvfølgelig å kun gi sin stemme til politiske partier som er krystallklare i sin holdning mot dette. Men hvordan vi kan få inngrodde stemmevaner til å snu er utrolig vanskelig å vite. Det kan se ut som om det store flertallet glemmer alt annet enn trygg fremtoning i valgkampen fra partiledere som Erna Solberg og Jonas Gahr Støre. Hva de har gjort utenom valgkampen glemmes fullstendig?

Vi har derfor opprettet en annen mulig løsning også. Vi har i den anledning også opprettet organisasjonen «Eidsvoll 1814». Der håper vi ALLE blir med! Skal Norge som selvstendig nasjon kunne overleve MÅ vi som er folket bidra med vårt, og det handler om mye mer enn «ord og Liker» på Facebook, uten at dette er galt. Vi behøver det også, men vi behøver mye mer innsats. Vi er klare! Er du klar for demokratisk innsats for bevaring av vår nasjonalstat?

Er du på Facebook, meld deg inn i gruppen her. Om du ikke er på Facebook, kontakt oss i første omgang her. Bare skriv at du ønsker mer informasjon om Eidsvoll 1814. Slik at vi får se interessen. Vi som har gått i bresjen for dette har mye erfaring og faglig bakgrunn når det gjelder å fremme saker, og å bevare Norge som en selvstendig nasjon for reelle nordmenn av alle etniske bakgrunner står våre hjerter svært nær.

Vi ser virkelig frem til å se også deg sammen med oss. Få om noen ting er mer Norge enn Norges Grunnlov. Men den betyr lite om landets regjering og politikere gjør hva de kan for å omgå den. Vi MÅ stå sammen for å snu dette. Nei til EU og andre har holdt på i mange år, men det er nok bedre timing nå. Folket er mer modent, og vi i Eidsvoll 1814 tror på en litt annen løsning enn hva NEi til EU m. fl. synes å gjøre.

Vi kjenner både Nei til EU og flere av de andre godt og anbefaler dem også til alle, men vi tror lite blir mulig for å stoppe EUs overtakelse uten å få opprettet en egen domstol for å sikre at Grunnloven ikke kan «lekes med» av vårt politiske miljø. Det er hva «Eidsvoll 1814» handler om og har blitt opprettet for.

Men for å komme dit er det mye jobb som må gjøres, samt at vi beviselig må ha folket i ryggen Spesielt når det gjelder det siste er det at spesielt du kommer inn! Takk for at vi får høre fra deg!

Flere juridiske eksperter har påpekt hvordan den ene såkalt «lite inngripende» EU tilpasningen etter en den andre er en omgåelse av Grunnloven, uansett hva Justisdepartementets lovavdeling sier. Og det ingen snakker om er hvor stor summen av de såkalt «lite inngripende» vedtakene er. At Grunnloven i hvert fall moralsk gjennom sin ukritiske tilpasning gjøres til en vits av Stortingets EU vennlige flertall bør det være mulig å påstå, basert på de juridiske betenkningene denne bloggeren så langt har sett.

Kan vi samme nå få stoppet dette? På beste demokratiske vis?

Igjen takk for at vi får med oss akkurat deg i denne kampen!

En kommentar om “Slik kan vi få stoppet at Stortinget lar EU overta Norge”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.