Folk sier NEI til globalisering av norsk mat

Etter å ha nådd nær 50.000 det første døgnet med denne artikkelen ble valget enkelt. Vi måtte få igangsatt en tverrpolitisk aksjon for norsk mat! Folk på Facebook sin voldsomme interesse viser meg at Stortingets EU-tilpasning har gått så langt at det nå kan komme en skikkelig boomerangeffekt.

Facebook-gruppen «Nei til globalisering av norsk mat» er nå en realtitet.  Den er IKKE en gruppe som vil ha «Nei til eksport av norsk mat», eller «Nei import». Vi tror på markedet, men vi må også være realistiske om mat for Norge skal sikres.

«Nei til globalisering av norsk mat» er en reaksjon på regjeringens forslag om å knekke nakken enda mer på norske matprodusenter enn hva tidenes katastrofesommer for norske bønder allerede har klart.

«Nei til globalisering av norsk mat» er et JA til norske bønder, fiskere og andre matprodusenter. Det er disse som vil sikre Norge i en krise. Som vil sikre oss mat og dermed helse nå kanskje andre land ikke lenger har mat å selge til oss. Etter denne krisesommeren fortjener de all vår støtte!

«Nei til globalisering av norsk mat» er vårt lille bidrag til disse hverdagsheltene, som de faktisk er.

Jeg håper sterkt at dere som er på Facebook melder dere inn i gruppen her. Alle andre som leser dette kan bidra ved å følge dette nettstedet, stateofglobe.no. Større nyheter vil også komme her.

Å registrere seg for å få nyhetsbrev eller for å få en melding nederst i nettleseren hver gang det kommer noe nytt er også en god ide.

Gleder meg til å treffe deg i kampen for maten vi alle må sikre nasjonal tilgang til. Noe vi ikke klarer uten et bærekraftig liv for bønder og fiskere også.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.