Allah og Kristus likestilt i det nye Norge

Kongen uttalte i en tale at nordmenn tror på Gud, Allah og ingenting. Det foregår en stille revolusjon der den kristne troen byttes ut. Dette kan vi lese i et meget tankevekkende debattinnlegg på Dagen.no.

Selv om jeg er glad i mine mennesker, muslimer inkludert berører dette innlegget meg sterkt, både som en nordmann som elsker sitt land og dets historiske utvikling og som kristen.

Jeg skrev nylig dette innlegget om mitt forhold til innvandringen til Norge. Muslimene (eller folk fra andre religioner) er ikke problemet, generelt sett. Krigsglobalister og profitører er dem vi må stoppe. Ikke enkeltmennesker som bare søker et trygt liv for seg og sine.

Ja, det er mange lykkejegere som kommer også, folk som i realiteten ødelegger for dem som virkelig behøver komme hit. Men derfor har vi UDI. Her og nå skriver jeg egentlig om det Norge de kommer til.

Jeg er sterk tilhenger av både tros- og talefrihet, men man fjerner ikke 1000 års historie fordi om grensene i stor grad ble åpnet for fremmedkulturell innvandring fra 70-tallet og frem til Sylvi Listhaug satt bråbremsene på i 2015. Norge ble formelt et kristent land i 1030, og ble fullstendig reformert etter at Hans Nielsen Hauge hadde sin åpenbaring i 1798. I løpet av et titalls år etter dette bygget og etablerte haugianer-bevegelsen 1000 bedrifter. NielsenHauge og hans haugianere ble en alvorlig trussel mot kongen i Danmark, og han ble fengslet i et tårn på Akershus. Der ble helsen hans ødelagt.

Det er god grunn til å mene at det som skjedde i 1814 på Eidsvoll hadde vært vanskelig og nok blitt annerledes uten Hauges reformasjon.

Norge var et av det sentrale Europas aller fattigste land,. men nettopp da, på 1860-tallet bygget Norge Det Kongelige Slott, jernbanen til Bergen og Stortinget. Man fikk til nesten alt, mens mange i tillegg reiste til den nye verden, Amerika. Norske misjonærer i hopetall reiste til spesielt Afrika og Kina for å fortelle om Ham de mente hadde reddet landet og kunne redde Afrika og Kina også.. Nordmenn sto sammen, skulder ved skulder og den norske enheten ble stadig sterkere.

I 1905 kom endelig friheten. Norge var igjen blitt et selvstendige landet Norge. Ateister får mene hva de vil og «spikke de informasjonsflisene» de kan, men dette er uansett, i grove trekk historien om landet som selv Hans Majestet Kong Harald nå endrer drastisk i multikulturell vei gjennom hva han sier. Man kan på ett vis forstå det, siden han skal være konge for hele nasjonen og ikke ha politiske standpunkt. Men skadelig blir det, uansett.

Folk skal få komme til Norge, et land som er som det er fordi en snart 1100 år gammel norsk kultur har fått utvikle landet slik. Ikke til et identitetsforvirret som derfor står i fare for å bli som landet våre nye landsmenn flyktet fra. De skal selvfølgelig får utøve sin tro og religion som de vil, innenfor norsk lov, og ellers bidra til landets utvikling på linje med alle andre norske borgere. Men Norge må få fortsette å være Norge. Ikke hva de reiste i fra.

Noe jeg opplever at alle innvandrere jeg kjenner er enig i. Jeg opplever at innvandrerne generelt sett ikke er problemet. Mange av dem er vesentlig bedre enn det store gross av etniske nordmenn til å forsvare Norge, både historisk og kulturelt. Problemet, slike jeg ser det er såkalte «tolerante», unnskyld uttrykket i denne sammenhengen sosialdemokratiske «fedrelandshatere» og deres «nyttige idiotfiender», som tror de kan elske sitt land ved å hate sine medmennesker med annen etnisk og religiøs bakgrunn. Hat kan ALDRI komme fra kjærlighet! Alt man oppnår er å lage enda større muligheter for dem som virkelig ønsker å ødelegge norsk kultur. Du kan lese mer om dette her.

Jada, dere som kaller dere ateister jeg vet at dere fnyser av hva jeg skriver her. Men sannheten er sannheten fordi om Einar Gerhardsen og hans såkalt sosialdemokratiske AP gjorde sitt beste for å sekularisere landet klarte de det ikke. Heller da arbeidsinnvandringen startet for alvor på 70-tallet, i hovedsak fra Pakistan. Tross innvandringsstopp i 1975.

Ateisme er også en tro. Glem aldri det!

Det Norge vi har og skal ha er den opprinnelige Grunnloven fra 1814’s Norge. En Grunnlov som ble laget for sin tid og nektet jøder og jesuitter adgang. Det er sant.

Dette var selvfølgelig en feil. Men slike feil kan rettes opp uten å endre landets kultur og fundament. Jødene har aldri endret norsk kultur. De har vært en del av den, og en viktig del også. Jesuittene er en historie for seg, som jeg heller må komme i en egen artikkel senere.

Jeg har et spørsmål som avslutning. Har dere ateister tenkt på at de samme sekulære kreftene som kom i Gehardsens fotspor historisk sett også har vært de samme kreftene som brakte islam til Norge? Hvordan kan det henge sammen?

Kilde: Allah og Kristus likestilt i det nye Norge – Dagen.no

3 kommentarer om “Allah og Kristus likestilt i det nye Norge”

 1. «De skal selvfølgelig få utøve sin tro og religion som de vil»…? Hvorfor det? Hvorfor skal vi tillate ENHVER religions-UTØVELSE, enhver HANDLING – bare fordi den er begrunna i en religion…? Les koranen – studer Sharia-lovene, og du vil forstå hvorfor vi IKKE kan tillate dette!

  Svar
  • Svaret er veldig enkelt. Fordi norsk lov forbyr det du peker på, og om du leser hele min artikkel så mener heller ikke jeg at man skal få utsette andre i religionens navn. Selvfølgelig ikke. Men begybnner vi å begrense andre, ut over det som loven definerer som kriminelle handlinger er det oss selv som står for tur neste gang.

   Svar
 2. Kong Harald endrer dramatisk multikulturell vei gjennom hva han sier. Han skal være konge for hele nasjonen og ikke ha politiske standpunkt, men han burde tenke over at han ved loven er bundet til den evangelisk lutherske kirke og vår kristne tro, og i vår Bibel står det at man ikke skal ta fremmede guder i sitt hus (=land)!! For å gå til ytterligheter, -blir disse i tillegg gitt talerstol nettopp i kristne kirker!

  Folk skal kommer til Norge, et land som gjennom 1100 år gammel norsk kultur har fått utvikle landet til hva det er idag.
  Det blir en totalt nasjonal identitetsforvirring grunnet myndighetene og vårt eget kongehus som disse er ansvarlige for -og derfor står nå Norge i fare for å bli som landet våre nye landsmenn flyktet fra.
  Man kan være «snill», uten å ødelegge land og folks verdier, religion og kultur som er bygget opp gjennom generasjoner.
  Folk kan ha sin tro og religion som de vil, innenfor norsk lov, -men uten statsstøtte -og ellers bidra til landets utvikling på linje med alle andre norske borgere.
  Men Norge må få fortsette å være Norge. Ikke hva de reiste i fra!!
  Som godt voksen ser jeg dessverre starten på en særdeles kvinnefiendtlig og voldelig framtid for mine etterkommere, -om man følger nyhetene og snakker med folk -og ser det over hele Europa.
  Så skal man ikke sette fingeren på at det er i hovedsak islam som ideologi og sharialover som er den virkelige fienden og faren!
  Under stemmegivning i en moskè, rakk samtlige hånda opp for sharialover som skal stå over landets lover -der var steining, æresdrap og tvangsgifte hovedsaker -samt bekjempelse av samtlige «vantro».
  Når myndighetene og kongen selv ikke oppfatter budskapet, går vi uvegerlig mot tider som vi kun har sett på sience fiction -dette er ikke mange årene unna, -vi ser bare den spede starten!
  Alle innvandrere jeg kjenner er enig med meg, og sier at det har begynt!
  Kongen og politikerne sidestiller den norske Julehøytid med Ramadan? De vet ikke hva Ramadan er? Det er en tid med dype studier av koran, og «forberedelse» av utrydding av «vantro»!
  Og så går naive nordmenn i regi av politikerne og ønsker «god ramadan»?!?

  Det er ikke innvandrerne generelt som er problemet, -det er den stadig større skare av sharia og voldsutøvende sådanne -og disse ødelegger for dem som ønsker fred, -som ikke etablerer seg i egne samfunn med «religiøse plagg» og egne lover og eget «politi» på hvert gatehjørne! De unge starter nå allerede i barneskolen med trakassering og vold mot både elever og lærere -er det noen som tror de blir bedre når de vokser opp?
  Så fortsetter man å ta inn folk man ikke aner hvem er, -mange har blitt trent og opplært til å drepe fra 3-4 års alder, og havner i ditt nabolag, din skole eller din barnehage.
  Noen som virkelig tror at man kan rehabilitere folk med en slik oppdragelse og kultur?

  Såkalte «tolerante snillister» ER sosialnasjonalister – (under krigen var disse de verste nazistene) – «fedrelandshatere» og deres «nyttige idioter», som tror de kan elske sitt land ved å hate sine etniske medmennesker og kalle dem populært for «rasister, høyreekstreme og gjerne også nazister»?

  Helt korrekt at alt man oppnår er å lage enda større muligheter for dem som virkelig ønsker å ødelegge norsk kultur -og enda større motvilje og voldelighet også fra etniske, som ikke særlig lenger vil la fremmede drepe og voldta eget folk uten å ty til hevn -og da er vi inne i en ond sirkel.

  De ansvarlige, som kongen og politikerne vil rope om «rasisme» og ikke forstå hva de selv har stelt istand?

  Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.