Ensidig muslimmotstand ødelegger for kampen mot krigsprofitørene

Jeg ser med sorg på all den gode energien som så mange etniske nordmenn bruker mot muslimer generelt, uten at de synes å se hvem den virkelige fienden er.

Selv om jeg personlig støttet store deler av Sylvi Listhaugs immigrasjonspolitikk,  handlet det for meg aldri om enkeltmuslimer, men om motstand mot kulturkollisjoner, som kun tjener krigsglobalister som vil nedlegge verdens suverene nasjoner. Alt vi gjør når vi gjør ofrene, immigrantene til fiendene er å la våre virkelige fiender slippe unna og vinne.

Alle vanlige mennesker, uansett etnisitet fortjener et trygt land å bo i. Ingen mennesker skal behøve å leve i konstant frykt. Når frykten og håpløsheten blir for stor vil de fleste mennesker derfor gjøre hva de kan for å finne trygghet og håp for seg og sine. De legger ut på vandring. Dette bør vi ikke overraskes over eller kritisere.

Problemet er ikke disse menneskene. Problemet er dem som sender dem på flukt. Dem som bomber og ødelegger deres eget land. Dem som betaler grovt for å få en diktator som de selv kontrollerer til å overta deres land, slik at landet kan plyndres for alle sine verdier. Problemet er kort sagt dem som gjør livet for mennesker til et helvete og tvinger dem på flukt.

Kan jeg få minne om Norges og andre bombing av Libya? Har vi rett til å kritisere at folk flykter fra våre bomber? Er jeg urimelig om jeg påstår at dem som ga bombeordrene til de norske flygerne er problemet, ikke menneskene som mistet alt og ble tvunget til å betale menneskesmuglere for den livsfarlige turen over Middelhavet?

Ja, jeg vet at det også har kommet mange lykkejegere. Mange som har fått høre at himmel på jord det er i Norge. Jeg vet også at en land kan kvitte seg med «uønskede problemer» ved å sende dem opp hit.

Jeg er sterkt tilhenger av at Norge skal forsvare sine grenser, la det være krystallklart. Spesielt i den verden vi har nå der selv Vatikanet har blitt infiltrert  av krigsglobalister som for en hver pris vil ødelegge nasjoner slik at de selv kan bli herrer over en «global landsby». De gjør derfor alt for å skape kulturkonflikter og ødelegge hva de kan. Den forferdelige «Eurabia» konspirasjonsteorien har vist seg som høyst sannsynlig korrekt, med ett viktig unntak. Det er ikke islam som står bak selv, men svært pengesterke krefter i vår egen kultur som bruker islam for alt hva den er verd. Den vestlige kristne kulturen skal ødelegges, for en hver pris. Islam er verktøyet og muslimer ofrene, sammen med oss om vi ikke snart ser hvem fienden er.

Er ikke tiden nå inne for å «helbrede sykdommen» (stoppe krigsprofitørene, som for øvrig elsker at vi ikke ser dem), ikke bare drive symptomtildekking (ha ensidig fokus på at islam er hele problemet, ikke bare et våpen krigsprofitørene bruker mot oss for å ta pengene våre).

2 kommentarer om “Ensidig muslimmotstand ødelegger for kampen mot krigsprofitørene”

  1. Enig i det meste du skriver her, men jeg vil nyansere litt på det du skriver om bombingen av Libya. Det var ikke vi som bombet Libya det var våre politiker. Våre politiker har som jeg opplever det fjernet seg fra folket sitt på veldig mange områder. Men så kan du si at vi får det vi stemmer på. Det gjør vi, men en politiker er en politiker uansett politisk farge så alternativet blir å sitte hjemme på valgdagen, Men for meg er liksom ikke det noe alternativ heller.

    Svar
  2. Flott Bjørg er enig i det meste og globalist tanken står mange alt for nært. Brekkstangen til Bilderbergerne er nok muslimene.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.