Media har begynt «pedogate»-avsløringen

Lenge var det bare en konspirasjonsteori, men nå har verdens kanskje graveprogram på TV, 60 Minutes åpnet den ekstremt ubehagelige Pandoras eske det står «Elitens institusjonaliserte pedofili» på.

Overgrep på barn har vært brukt i svært langt tid som elitens verktøy til å holde kontroll over dem vi ser styrer oss, globalt. Om nødvendig har mange av dem blitt dopet ned og filmet i ubeskrivelige situasjoner med barn. Slik at de senere kan presses om de forsøker å gå sin egen politiske vei.

60 Minutes ser mest på det institusjonaliserte misbruket generelt sett. Spesielt i Storbrittania. Det hele er så forferdelig svake sjeler kanskje ikke bør se dette innslaget. Men generelt viser det jo at verden har tatt kvantesprang fremover det siste året. At 60 Minutes nå tar fatt i disse grsomhetene kan gjøre underverker på sikt. Jeg er mer enn takknemlig for å få leve i en tid som nå!

Lurer fortsatt noen på hvorfor verden er så urolig om dagen? Kan det være fordi vi er med på et krysningspunkt i verdenshistorien? I en oppryddingsprosess som aldri har skjedd før? En åpen konfrontasjon på toppen av verden? Nå skal alle de skjulte trollene ut i solen, for da sprekker de. . Alt skal ryddes. Hva blir det neste vi får se?

NB! Jeg fikk denne videoen tilsendt sent på kvelden og så bare datoen, ikke året. Videoen er ikke så ny som jeg trodde, men at den igangsatte mye og positivt, spesielt det siste drøye året synes åpenbart. Problemet er bare at det meste av medieoppmerksomhet i Norge handler om barneporno på Internet. Hvilket selvfølgelig er viktig nok. Men vi må fokuseredjevelskapet på toppen for virkelig å få stoppet dette.  #Metoo tror jeg faktisk er en god start …
For øvrig begynte nok avsløring av elitens pedofili allerede på 80 tallet med «The Franklin Coverup». Verden har kunnet visst om dette lenge, men makten og deres medier har i stor grad holdt det skjult, inntil 60 Minutes slapp bomben …
Dem som virkelig grave i hva som ligger bak dette bør kanskje begynne her, her og her. Disse forteller ikke spesifikt om pedofili. Men det er allment kjent i miljøene at pedofili er en del av «verktøyene» som også brukes for å nå MKultra målene. MK Ultra ble offisielt stoppet på midten av 60-tallet. Du bør også ta en kikk her. Gjerne også her og her.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.