Kreftsvulsten er mer komplisert enn forskere tidligere har trodd

Det alle forskere trodde var et viktig grunnprinsipp i utviklingen av kreft, var faktisk feil. Dette meldte ABC Nyheter her for en tid tilbake. Dermed melder de også indirekte den behandlingen kreftsyke har blitt tilbudt har vårt feil. Mens alternativer har vært stoppet, fordi de angivelig ikke hadde bekreftede forskningsresultater som viser at de virker mot kreft?

Kanskje tiden er inne for på stille noen ubehagelige spørsmål?

Hvor mange skal feilbehandles for kreft før man innser at et en «vitenskapelig sannhet» aldri varer lenger enn til den første forskeren viser at den var feil? Hvor mange skal i praksis nektes naturlige alternativer og dermed dømmes til døden av det legemiddel-statlige kartellet? Hvor mange dør av cellegiften før kreften? Hvor mange dør indirekte av cellegiften fordi den bidrar til å spre kreften videre i kroppen? Hvor mange kreftpasienter kjenner du som trodde de var friske, men så kommer kreften igjen et helt annet sted i kroppen? Hvilken kreftlege vil da innrømme at kreften kan ha bli spredd ved hjelp av cellegiften? Denne forklaringen, hentet fra Store Medisinske Leksikon er også sannsynlig. Men burde vi ikke fått vite om begge mulighetene?

La det være helt tydelig og klart. Denne lille kronikken handler IKKE om å selge inn noen spesiell alternativ behandling. Man skal gå til lege med kreft. Men jeg anser det som ekstremt viktig at alle tenker selv. Ikke bare ukritisk la legestanden, og dermed farmasøytisk industri bestemme. Industrien har ikke som oppgave å helbrede oss. Det er sannheten. De skal tjene mest mulig lengst mulig på våre plager og sykdommer. Det er dessverre sannheten. Blir vi hurtig og raskt friske tjener de mye mindre penger.

Hva er alternativet? Jeg kan ikke bare slakte tradisjonell medisin og ikke komme med alternativer.

Det viktigste tenker jeg er i minimere risikoen for å få kreft i utgangspunktet. Jevn, god og tilstrekkelig tilgang på D vitaminer året rundt er en god start, i tillegg til å ha lavest mulig forbruk av sukker. Kreftceller lever av sukker, for å si det på enkelt norsk. Hva kreftceller liker dårlig er oksygen. Så god oksygentilgang, lavt sukkerforbruk og nok spesielt D3 vitaminer i tillegg til å kutte røyking og være bevisst på lavt kjemikalieinnhold i mat er en god start. Ikke prosessert mat og lite grilling og stekt mat er også viktig. Men alt med måte. Stresser man for mye med å gjøre alt riktig kan det ende med at det meste blir galt.

Har man blitt syk så gjør din egen research og husk på dette med sukker og oksygen. Dette er ting du kan og bør gjøre selv om kreftene tillater deg det. Forlang også gode forklaringer fra legene på dette med metastasespredning og cellegift. Det er dramatisk økning i rapporter om dette. Ikke aksepter cellegift uten god informasjon om hvordan de vil håndtere dette problemet. Så lenge du er bevisst dette og svarene er gode ville jeg legge mitt liv i legenes hender.

Lykke til!

Kilde: Kreftsvulsten er mer komplisert enn forskere tidligere har trodd | ABC Nyheter

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.