En planlagt global gigantkrise skal komme i 2020 (skrevet i 2018)

Nye drivstoffregler for shippingbransjen vil sende oljeprisen til nye høyder og forårsake en global finanskrise, mener amerikansk analytiker. – Nesten som å se et isfjell komme drivende mot oss, sier oljeekspert Torbjørn Kjus.

Det er nettstedet E24.no som melder dette og peker med det på en av de sentrale hendelsene som ligger bak Trumps endelige overtakelse av Federal Reserve. Overtakelsen skal etter sigende være fullført i forkant av disse nye og så dramatiske drivstoffreglene. Noe som må til om man skal kunne stoppe det verste av dette.

Hva som ligger i bunnen av alt sammen er den bevisst eller ubevisst styrte prosessen som skal føre fram til det som blant informerte kilder i USA skal være kjent som «The Event», eller på norsk «Hendelsen». Artikkelen som jeg linker «The Event» til bør leses av alle som kan, med unntak av dem som lett lar seg skremme.

Grunnleggende sett er det «The Event» som det er all grunn til å tro at Trump har blitt president for å i mest mulig grad stoppe. Trump har sterke backere som ingen før i historien, og verden er midt i en endring nå som ikke kan sammenlignes med noe annet før dette.

Om folket etter hvert forstår hva som er på gang kan det stoppes. Det synes åpenbart.

I denne artikkelen kunne du lese om de opprinnelig romerske aristokratfamiliene. De finnes klare indikasjoner på at disse vil ha full kontroll over verdens folk. 90-95% reduksjon av jordens befolkning og IT teknologi for å skape «digitale slaver» av resten synes å være verktøyene som skal muliggjøre dette. Å kontrollere mer enn 7 milliarder mennesker er umulig.

«The Event» er målet og 2030 synes å være et år de sikter inn mot. Det er svært mange internasjonale planer som ender i 2030. FN’s, som jeg linker til foran her er bare en.

IMO planen for 2020 er i følge kilder i USA en del av planen for å skape en krise så stor at alle trygler om hjelp. Da blir kontroll et faktum.

Kan Trump stoppe dette dramaet?

Om jeg har rett er det kanskje temmelig åpenbart hvorfor mannen møter så enorm og til dels irrasjonell motstand?

Vi lever i en enormt spennende tid. Slutter verdens folk å tro løgnen om en verden der politikk, ikke penger og rå makt styrer kan dette gå bra. Jeg prøver etter beste evne å gjøre mitt for dette, og mange gjør det samme som meg. Så får det heller stå sin prøve at det sikkert vil være mange som mener jeg lever i Fantasiland. Den som lever får se.

Kilde: Analytiker: Høy oljepris vil forårsake ny finanskrise i 2020 – Olje – Energi

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.