Obama etterretningssjef: Obama bak Russland angrepet på Trump

I et mildt sagt interessant intervju sist lørdag på CNN innrømmer avslører Obamas toppsjef for all amerikansk etterretning James Clapper at det var president Obama selv som sto bak det svært alvorlige forsøket på å stoppe valget av Trump. Clappers folk gjorde underforstått bare var de var bedt om.

Hva som Clapper her avslører som Obamas prosjekt er hva som nå er etterforskningen til Robert Müller. En etterforskning som selv mange uavhengige observatører ser ligner mer på en heksejakt enn en etterforskning.

Clapper brukte relativt forsiktige ord i intervjuet med Anderson Cooper, men for en som har fulgt denne saken siden den startet er det vanskelig å se saken annerledes etter Clappers avsløring enn at Obama og Demokratene for en hver pris ville ha Hillary Clinton som hans etterfølger. For en hver pris, bokstavelig talt, for fiendeskapen de utløste kunne betydd 3. verdenskrig.

Sannheten er jo også at Clinton stiftelsen og alle underselskapene til denne er i et stadig mer kritisk etterforskningslys, og har vært det lenge. Mange spor peker mot Russland når det gjelder Clinton og ikke minst Obamas CIA sjef John Brennan.  Sistnevnte kommer det stadig mer informasjon om, så mye at det spørres hvem han egentlig har jobbet for?

Har sannheten vært at Trump måtte stoppes fordi skjelettene i USAs lederskap var så store og illeluktende at selv en verdenskrig var å foretrekke fremfor den uregjerlige Donald Trump?

Kilde: Clapper: Obama Was Behind The Whole Thing | Zero Hedge

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.