Har handelskrigen også blitt valutakrig?

Det er ikke lett å se om vi bare leser tradisjonelle medier, men stadig flere advarsler kommer fra erfarne økonomer via deres blogger m.m. om at det «rosemalte» bildet av verdensøkonomien på ingen måte stemmer.

Money GPS er et bra nettsted/Youtube kanal som alle som vil være forberedt påd et som kommer blr følge med på, Jeg vil gjøre mitt beste her på StateofGlobe.no også, men  det er alltid klokt å ha flere kilder.

Verdensøkonomiens tilstand er selvfølgelig også bakteppe for hva Donald Trump gjør, og man skal på denne bakgrunn ikke overraskes over de tilsynelatende nesten irrasjonelle angrepene på ham heller. For det er mange om pr. i dag er utrolig rike som vil mist alt når Trump får presset fram en resett av hele det globale finanssystemet, og gullstandard gjeninnføres for alt som regnes som penger. Hvilket inkluderer enkelte kryptovalutaer, men neppe noen av dem som er kjent i dag.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.