Google programmerer oss alle

På bunnen av denne artikkelen finner du link til en artikkel av den relativt kjente adferdspsykologen Robert Epstein. Han viser hvordan Google og de andre store på nettet bare er fronter for multinasjonale konsern som programmerer oss alle.

Viljen er ikke lenger fri. Vi blir ledet, som lam til slakteren. Kunnskap er makt, og de store dataselskapene og bankene bak dem vet mer om de fleste av oss enn vi vet selv. Det ligger hemningsløst mye penger og venter på de selskapene som knekker kodene for hvordan vi kan lures til å gå deres vei. Selskapene som finner ut hvordan de kan få gjort oss til «viljesløse» konsumentslaver som uvitende dedikerer våre liv til å gjøre disse selskapene stadig rikere. Det er hva alt handler om. Mens de fleste av oss tenker at livet har blitt så mye greiere med informasjonstilgang via Google og informasjonmsutveksling via  sosiale nettverk som Facebook, Twitter og andre.

Føydalherrer har siden tidenes morgen villet kontrollere befolkningen rundt seg. Det er hva makt handler om, Digitalisering handler like mye om makt og penger som det handler om et enklere liv og en bedre verden. Om jeg har rett i dette med at kontroll av befolkningen er maktens mål, så gir jo hva jeg skriver over her seg selv. Makten ville aldri tillate teknologi som gjør verden til «en landsby» og muliggjøre at all verdenes folk kan samle seg mot sine pengesterke føydalherrer. Agendaen er en annen, og for dem som har sett filmserien Matrix vil agendaen nå være temmelig åpenbar. Den teknologiske utviklingen har kommet farlig langt inn på Matrix sine enemerker.

Digitalt slaveri er et slaveri der slaven selv ikke en gang vet at han/hun er slave. Jo mer vi gjør oss avhengige av digitaliseringen jo lettere vil progarmmeringen av oss bli. Bare se hvordan Google f.eks. kan styre våre politiske og valg gjennom å styre hva som kommer på topp når vi googler. Hvordan styres vi via klikking og Liker på sosiale nettverk? Det er så smart gjort av dem som har utviklet programmeringsalgoritmene som ligger bak. Jeg håper virkelig at du for din egen selvrespekts skyld vil lese Epsteins artikel som er linket under her. Ditt liv som fritt menneske kan stå på spill.

For ordens skyld vet alle som kjenner meg at jeg bruker sosiale nettverk mer enn de fleste, spesielt Facebook, og jeg har flere smartmobiler og annet digitalt utstyr. Den digitale utviklingen har enorme muligheter, bare vi kontrollerer den, ikke den oss. Det er ALT hva mine innvendinger handler om.

Kilde: The New Mind Control. “Subliminal Stimulation”, Controlling People without Their Knowledge | Global Research – Centre for Research on Globalization

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.