Tegn tyder på at Trump forbereder offentliggjøring av deler av det hemmelige amerikanske romfartsprogrammet

Det avlange «interstellare objektet» ‘Oumuamua, som svippet innom solsystemet i oktober i 2017, gikk i en litt rar bane. Forskerne mener den må ha blitt påvirket av noe annet enn tyngdekraften, melder ABC Nyheter.

Artikkelen som du kan lese på bunnen av min artikkel her om dette objektet får meg til å tenke på svært mye som har kommet ut fra Det Hvite Hus de siste ukene. At dette kan være begynnelsen på noe større og mildt sagt interessant? Kanskje også skremmende?

Misforstå meg ikke. Jeg tror ikke det er snakk om den såkalte «Disclosure» av utenomjordisk liv. Noe som så mange har ventet på siden Roswell hendelsen i 1947. Det finnes svært mange mer eller mindre vel begrunnende teorier om at såkalt utenomjordisk liv jevnlig besøker jorden. Mye av informasjonen som finnes om dette er mildt sagt fascinerende og også sannsynlig. Både FBI og andre myndighetsorganer i flere land har de siste årene offentliggjort både teksy, filmn og bilder som mer enn antyder at det finnes farkoster og annet som det er vanskelig å tro har jordisk opphav.

Men det er ikke dette jeg lurer på om Trump er i ferd med å avsløre. Mistanken går klart mer mot den såkalte «Project Blue Beam«, et prosjekt der man vil «fake» et angivelig utenomjordisk angrep på jorden og dens innbyggere. Et angrep som dem som står bak håper skal samle oss alle mot en felles fiende. At Trump ikke ønsker «Blue Beam» velkommen er helt åpenbart, ettersom den i så fall vil være i regi av hans motstandere og spesielt godt egnet til å sementere deres makt.

Trikset med å etablere en felles fiende utenfra er et vel kjent triks som alle maktmennesker som står i fare for å miste sin makt alltid har forsøkt seg på. En felles fiende fjerner fokus fra «fienden innenfra», som gjerne er den/de maktfigurene som i utgangspunktet har behovet for å konsolidere sin makt.

«Project Blue Beam» er et skikkelig «Hollywood-prosjekt» der det vil bli brukt teknologi som vi «vanlig dødelige» knapt kan fantasere om at eksisterer. Det er mer enn god grunn til å tro at det finnes en masse teknologi tilgjengelig for dem som har makt til å klassifisere ting som hemmelig. Uhyre avansert teknologi mange ti-år foran det som er offentlig kjent. Flere enn meg har grunn til å tro at mye av den teknologien vi får presentert som ny og revolusjonerende ofte er «eldre» hemmelig teknologi som blir kommersialisert for å skaffe penger i kassen til utvikling av enda mer avanserte hemmeligheter.

Selv om det selvfølgelig finnes mye som må hemmeligholdes grunnet » rikets sikkerhet»uten at det fortjener noen spekulasjoner om feil motiver, må man etter mitt syn være både naiv og svært historieløs om man tror det «rikets sikkerhet» som reell begrunnelse gjelder alt som blir klassifisert som hemmelig eller strengere enn det. Man må regne med at masse globalt sett også handler om å hemmeligholde teknologi og annet som sikrer makt for dem som har den, og ikke minst for en hver pris vil beholde den.

Oppgjøret mellom Donald Trump og dem som gjør nær sagt hva som helst for å stoppe ham er helt åpenbart også et oppgjør om makten i en verden der verdensmakt har blitt grovt misbrukt i minst 100 år. Enkelte vil si misbrukt siden Babylons storhetstid for 3000 år siden. «Project Blue Beam» er, om det er denne det nå reageres mot, forhåpentligvis siste skanse som må nedkjempes før vi kan få en mer fredelig verden og Trump kan trekke seg tilbake til normal businessliv igjen etter å ha gjenskapt det Amerika og den verden han drømmer om.

Om min antagelse er korrekt har Trump neppe noe annet valg enn å offentliggjøre eksistensen av et svært hemmelig romfartsprogram, etter sigende drevet ut fra Lockeed Martin i Bethesda Maryland. Fra en avdeling populært kalt «Skunkworks Productions». En Lockeed Martin avdeling i California som offisielt allerede bygger noen av verdens mest avanserte fly og ikke minst jagerfly, inkludert F-35 Lightning. Et program som etter sigende også har teknologi og muligheter som vil sjokkere oss alle. inkludert romskip, teleskoper og våpen som virkelig vil sette filmen Star Wars i sitt rette perspektiv.

Hvordan kan jeg skrive noe i de fleste øyne så tåpelig?

Vi har i noen år nå sett at mye informasjon har blitt sluppet ut til allmenheten, men på måter som gjør at de store mediene ikke har tatt i dem. Denne infoen viser blant annet at den første menneskeskapte flygende tallerken fikk sine første tester så tidlig som i 1922. Den hadde riktignok ikke anti-gravitasjonsteknologi. Men ellers var den som vi har sett. Det var tyskerne som konstruerte den.

Operation Paperclip i 1947 handlet nesten mer enn noe om teknologioverføring fra Tyskland til USA. Dette er åpenbart om man studerer sammenhenger og spesielt ser på det gamle Peenemünde/V2 teamet til Wernher von Braun, teamet som i praksis skapte det NASA vi kjenner i dag. For «moro skyld» kan man jo spørre om noen ser sammenhenger i året 1947, da CIA ble etablert av de nazi-vennlige brødrene Dulles og tyskernes siste Gestaposjef Heinrich Müller? Det er kanskje til ettertanke at mannen bak CIAs forløper OSS, «Wild Bill» Donovan ikke ville ha noe med oppstarten av CIA å gjøre?

Samme året, i 1947 ble nazistenes superavanserte teknologi, spesielt inne romfart, medisin og atomvåpen overført til USA via Operation Paperclip , vi hadde Berlinblokaden og ikke minst hadde vi den nå så berømte Roswell hendelsen. Sistenevnte var i mange ti-år offisielt en værballong som styrtet. Men denne dekkhistorien måtte man i praksis gi opp og for et par år siden kom FBI med indikasjoner på en ganske annen og mer troverdig historie.

Det som skjedde skal ha medført at amerikanerne allerede i 1953 tok i bruk sin første UFO, eller antigravitasjonsfarkost. Senere har disse selvfølgelig blitt stadig mer avansert og mye av det som vi i dag får rapportert sannsynlige utenomjordiske farkoster er i høyeste grad menneskeskapte. At en del av teknologien en gang kan ha hatt utenomjordisk opphav er en annen sak, men det betyr mindre når det gjelder Trump og mistanken om at han forbereder mottiltak mot en eventuell «Project Blue Beam».

Ved å vise verden hva Amerika virkelig har i verdensrommet kan han dempe frykten hos folk. Det er vanskeligere å skremme og ikke minst lure folk som kjenner sannheten. Spesielt om denne sannheten er egnet til å minske sannsynligheten for det løgnen påstår. I tillegg vil Trump kunne få en ekstra gevinst. Han kan få vist om det er ham eller den såkalte «dypstaten» som kontrollerer det hemmelige romprogrammet, og om det er ham så vil han samtidig ha vist at hans motstandere har liten mulighet til å stoppe ham i en eventuell amerikansk borgerkrig. Den er dessverre pr nå ikke usannsynlig, og kan komme allerede før året er omme. For ikke å snakke om hvordan TRump, om hans hemmelige romfartprorgam er kjent, med tyngde kan avvise «et eventuelt «Blue Beam show»!

For ordens skyld er det nok viktig, avslutningsvis å peke på at Donald Trump, som  alle presidenter før ham kun er en frontfigur for den virkelige makten bak ham. Medienes voldsomme fokus på Trump alene fremstår derfor så langt jeg kan se som ganske meningsløs.

Trump har, på vegne av dem bak ham lovet å rydde opp det som i så utrolig mange ti-år har fått være et USA som har lagt verden under seg. Et USA som egentlig bare har vært og er en front for globale korporasjoner og deres eiere. En privatisert krigsmaskin for å sikre markedsadgang og råstoffer til globale korporasjoner, med eiere som tror de har en gudegitt rett over alle andre. Fisse hater selvfølgelig en president som vil stoppe dette, men av en eller annen grunn ser han ut til å være bedre beskyttet enn både Kennedy og Reagan, som begge hadde mange av de samme målene. Mye tyder på at det ikke vil ta så lang tid nå før vi får se hvor nær sannheten tankene jeg har delt i denne artikkelen vil være.

Uansett kan de definitivt slås fast at vi lever i en tid som aldri har vært mer spennende enn nå.

Kilde: Solsystemets mystiske, avlange gjest oppførte seg ikke som forventet | ABC Nyheter

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.