Det ryktes at Trump vil invadere Mexico

Det ryktes at Trump tar hjem soldater og har fått et kraftig Pentagon budsjett, blant annet på grunn av denne karen og fordi Trump administrasjonen vil ta et endelig oppgjør med narkobandene i Mexico. Bander som Obama i praksis skaffet våpen til gjennom «Fast & Furious» operasjonen, selv om meningen på papiret var det motsatte.

Det nytter lite å stenge grensen mot Mexico om landet går helt i oppløsning, og narkobandene gjør sitt beste for at det skal skje. Bandene driver også massemord av politikere som prøver å gå i mot dem eller karen i saken under her. Han vil gi amnesti til narkobaronene. Dette faller ikke i god jord i Trumps USA.

Nå kan det selvfølgelig innvendes at CIA er kjent som den største narkohaien av dem alle, Bare spør Barry Seal, om det hadde vært mulig. Sporene etter CIA sies også å være temmelig synlige i Mexico. Men dette er en innvending som ikke holder mål med Donald Trump i Det Hvite Hus. Hans største motstander siden han meldte seg på i presidentracet har nettopp vært CIA. De er i praksis den amerikanske «Dypstaten». Derfor kan man også se Trumps fight med Mexico som en proxy «borgerkrig» i USA.

Propagandaen har også begynt og det ene tegnet etter det andre kommer nå som mer enn antyder at Trump har alvorlige planer når det gjelder Mexico. Kartellenes dramatiske destabilisering av landet skal ikke lenger få fortsette og amerikanerne kan heller ikke leve med en mexicansk president som gir haiene amnesti og ellers vil gjøre livet så vanskelig han kan for naboen i nord. Det er ingen tvil om at amerikanerne ikke skal blande seg inn i andre lands demokrati, og det er vanskelig å stille seg bak annet enn en militæroperasjon for å stoppe narkobandene. Problemet er bare at det kan synes umulig å skille en slik oeprasjon og blokkering av Andrés Manuel López Obrador som president fra hverandre.

Invaderer Trump deler av Mexico vet du hvor du leste om det først.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.