Gratulerer med Grunnlovsdagen

Grunnlaget for Norges frihet, Norges Grunnlov er under større press enn noengang. Mange spør seg om det er noen vits på feire 17. mai så lenge Norges suverenitet i stadig økende fart overføres til overnasjonale EU? Foreningen Eidsvoll 1814 er ikke enig. Vi tror 17. mai blir viktigere for hvert år som går.

Men la det være helt klart at å late som ingenting er ikke hva vi mener. 17. mai er dagen hvor vi alle må minne hverandre på hva vi er i verd med å miste om kursen mot EU ikke snart endres. 17. mai handler om Norges frihet, fra Danmark, Sverige, Tyskland og EU-kommisjonen.

La oss feire dagen og la barna få årets beste dag! Men la samtidig oss andre gjøre hva vi kan få å bruke dagen til inspirasjon til øket innsats for det som betyr alt for oss. Landet som ga oss livet i gave. Landet som så mange ga sitt liv for mellom 1940 og 45.

La oss Grunnloven leve!

Gratulerer med Grunnlovsdagen!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.